[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/bruninoit/lfg/event/lfg.php on line 97: A non-numeric value encountered [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/bruninoit/lfg/event/lfg.php on line 142: A non-numeric value encountered EUROJACKPOT - WYGRANE NA FORUM - Strona 118 - forumlotek.pl
Trochę stresu i nerwów, bo jednak nie co dzień człowiek trzyma w kieszeni świstek wart ćwierć bańki, ale udało się..
Sporo czasu zeszło z wypełnianiem tych wszystkich papierów, oświadczeń itp. ale obsługa w oddziale pełen profesjonalizm. Nawet udało się trochę pożartować z panią z kasy. Zapytałem ją czy zdarzają się szczęśliwcy, którzy wygrali dużą wygraną więcej niż raz. Odpowiedziała: Tak Także, chyba jest nadzieja, na kolejną wygraną.. Kochani grajcie, tylko z głową i cierpliwości p.s. Kto następny?
Gratulacje. Pozazdrościć tylko można
Napisz tylko jak długo na przelew czekałeś.
Kwota wbrew pozorom nie jakaś wielka to ts chyba powinien nawet w jeden dzień to ogarnąć.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz
Gratulacje. Pozazdrościć tylko można
Napisz tylko jak długo na przelew czekałeś.
Kwota wbrew pozorom nie jakaś wielka to ts chyba powinien nawet w jeden dzień to ogarnąć.
ok. zapomniałem oto zapytać, a też jestem ciekaw ile to potrwa Niemniej, jak opuszczałem oddział to ustawiła się już kolejka na jakieś dziesięć osób... mają co robić...