EUROJACKPOT - WYGRANE NA FORUM
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: EUROJACKPOT - WYGRANE NA FORUM
Przy okazji wspomogłeś również odrobinę naszego fiskusa. 

-
- Świeżak
- Kontakt:
- Zefirek
- Lubi chajc
- Kontakt:
Jeszcze raz gratulacje!aera pisze: ↑24 lut 2025, 10:50Trochę stresu i nerwów, bo jednak nie co dzień człowiek trzyma w kieszeni świstek wart ćwierć bańki, ale udało się..![]()
![]()
Sporo czasu zeszło z wypełnianiem tych wszystkich papierów, oświadczeń itp. ale obsługa w oddziale pełen profesjonalizm. Nawet udało się trochę pożartować z panią z kasy. Zapytałem ją czy zdarzają się szczęśliwcy, którzy wygrali dużą wygraną więcej niż raz. Odpowiedziała: Tak![]()
Także, chyba jest nadzieja, na kolejną wygraną..
![]()
Kochani grajcie, tylko z głową i cierpliwości
![]()
p.s. Kto następny?
![]()
Czy dokument na zdjęciu to imienne potwierdzenie wygranej ?
Krakuska - świruska

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Dzięki!. Tak, zaświadczenie o wygranej. Dają od razu od ręki.Zefirek pisze: ↑24 lut 2025, 14:59Jeszcze raz gratulacje!aera pisze: ↑24 lut 2025, 10:50Trochę stresu i nerwów, bo jednak nie co dzień człowiek trzyma w kieszeni świstek wart ćwierć bańki, ale udało się..![]()
![]()
Sporo czasu zeszło z wypełnianiem tych wszystkich papierów, oświadczeń itp. ale obsługa w oddziale pełen profesjonalizm. Nawet udało się trochę pożartować z panią z kasy. Zapytałem ją czy zdarzają się szczęśliwcy, którzy wygrali dużą wygraną więcej niż raz. Odpowiedziała: Tak![]()
![]()
![]()
p.s. Kto następny?
![]()
Czy dokument na zdjęciu to imienne potwierdzenie wygranej ?
-
- Świeżak
- Kontakt:
Z ciekawości, orientuje się ktoś jak to wygląda w przypadku wygranej przez internet?
- irekdon
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Noooo super, cieszy mnie to że wygrana taka padła u Ciebieaera pisze: ↑24 lut 2025, 10:50Trochę stresu i nerwów, bo jednak nie co dzień człowiek trzyma w kieszeni świstek wart ćwierć bańki, ale udało się..![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. Kto następny?
![]()
Do tego mega fajnie że się udało podzielić tu na forum, a nie ukrywać jak by wpadło z 40 baniek.
Baw się dobrze i ciesz z wygranej kasy.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Pięknie wpadło,no to teraz kto następny?

- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
to jeszcze ode mnie ogromne gratulacje! 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Gratulacje! Mam nadzieję że nie trzeba było ściągać defibrylatora że ściany (czarny humor
).
Na marginesie, kilka tygodni temu znajomy ojca wygrał w Jacku 160 tysi. Gość przez 3 tygodnie nosił kupon w kieszeni spodni. Potem mu się przypomniało i poszedł sprawdzić do kolektury czy coś trafił. Ciąg dalszy znacie...
A gdyby w międzyczasie żona wyprała spodnie???

Na marginesie, kilka tygodni temu znajomy ojca wygrał w Jacku 160 tysi. Gość przez 3 tygodnie nosił kupon w kieszeni spodni. Potem mu się przypomniało i poszedł sprawdzić do kolektury czy coś trafił. Ciąg dalszy znacie...
A gdyby w międzyczasie żona wyprała spodnie???