Sprawdzajcie wygrane na kontach internetowych
-
- Cyc
- Kontakt:
Sprawdzajcie wygrane na kontach internetowych
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Świeżak
- Kontakt:
Re: Sprawdzajcie wygrane na kontach internetowych
Ciekawe. Jeszcze nie miałem takiego przypadku by nie przypisali wygranej z gier liczbowych.
Kilka razy jednak zdarzyło się, że nie przypisali bonusu z różnych promocji. Po reklamacji wysyłali swoje "korekty" - tu też im zwracałem uwagę, że mogliby w tytule transakcji pisać której promocji dotyczy dane zasilenie konta. Ja akurat często biorę udział w tych promocjach. W pewnym momencie nie wiedziałem w końcu, którą mam reklamować, właśnie przez te "korekty".
2+2 w EuroJacku to jednak trochę więcej niż 15 zł bonusu. Chyba weszli na wyższy lvl naciągania
Kilka razy jednak zdarzyło się, że nie przypisali bonusu z różnych promocji. Po reklamacji wysyłali swoje "korekty" - tu też im zwracałem uwagę, że mogliby w tytule transakcji pisać której promocji dotyczy dane zasilenie konta. Ja akurat często biorę udział w tych promocjach. W pewnym momencie nie wiedziałem w końcu, którą mam reklamować, właśnie przez te "korekty".
2+2 w EuroJacku to jednak trochę więcej niż 15 zł bonusu. Chyba weszli na wyższy lvl naciągania

- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
Re: Sprawdzajcie wygrane na kontach internetowych
U mnie zdarzyło się tylko przeciągnięcie w czasie wygranej ale pozatym wszystko i zawsze ok
A big dream to travel far...