SYSTEMY DO KENO
- Redzi1976
- Świeżak cebula
- Kontakt:
SYSTEMY DO KENO
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Re: SYSTEMY DO KENO
Tak szczerze powiedziawszy to nie ma sensownego systemu do Keno. Mało tego, w zeszłym tygodniu rozmawiałem z kolektorką w jednej z sieci handlowym i bez ogródek powiedziała że Lotto musiało coś podkręcić maszynkę bo jest bardzo mało wygranych.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- Redzi1976
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Mylisz się Krzysiek bo systemy są tylko musisz je wcześniej przygotować na kilka losowań do przodu bo nie zdążyłbyś zmieniać liczb bo za często losowania są.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Systemy jakie takie są, ja miałem na myśli że nie ma takiego, który da ci gwarancje np. 5/5
Bo można to rozpisać na wiele sposób ale...prezes TS i tak będzie niestety krok przed tobą w większości przypadków.
Bo można to rozpisać na wiele sposób ale...prezes TS i tak będzie niestety krok przed tobą w większości przypadków.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- Redzi1976
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Jest ryzyko jest zabawa:-) ale 5/5 w systemie też możliwe nawet bardziej zawsze koszt gry będzie wiekszy bo system trzeba rozpisać na więcej zakładów, ale prawdopodobieństwo też większe na trafienie tego 5/5