Wygrane w Keno
- ptysiu72
- Świeżak cebula
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Re: Wygrane w Keno
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Gratulacje,też na powtórki?
- ptysiu72
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Dzięki. Nie ,to nie powtórka.Ale muszę przyznać ,że chyba pierwszy raz wysłałam kupon za taką kwotę:)Miałam stówkę ze zdrapki i 20 dołożyłam.Wydaje mi się ,że jak nie było tego mnożnika częściej wygrywałam.:)Więc zrobiłam stawkę i mnożnik.I chyba moje większe wygrane były w niedzielę
Szczerze mówiąc nie wiem dlaczego zafiksowałam się na 5 liczbach,może czas wrócić do 10 ??

-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Daniel i ptysiu gratki.
A mam jeszcze pytanko- czy wam coś wpadło oprócz 5/5 i ewentualnie na jakim mnożniku.
A mam jeszcze pytanko- czy wam coś wpadło oprócz 5/5 i ewentualnie na jakim mnożniku.
- ptysiu72
- Świeżak cebula
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Kiedyś pisałam ,nawet wstawiłam kupon. Ale to było dawno
wrzesień 2017 trafilam 9 z 10 -3 tys. Grudzień tego samego roku 10 z 10 stawka razy dwa 400 tys i grudzień 2018 rok 9 z 10 stawka razy dwa-6 tys(to był kupon który wysłałam mężowi na urodziny)
To moje najwieksze wygrane,reszta to takie małe wygrane bo nie wiem czemu ale zaczęłam grać na 5 liczb,czasem 6
Nigdy nie byłam odebrać wygranej,zawsze dawałam mężowi kupony i on odbierał.
Mam ndzieję ,że nie do trzech razy sztuka
Wierzę,że jeszcze cośwygram większego 
Dodano po 15 minutach 42 sekundach:
I w przeciwieństwie do Ciebie zdrapku nie potrafię sama typować liczb.Wszystko na chybił trafił prawie.

Dodano po 15 minutach 42 sekundach:
I w przeciwieństwie do Ciebie zdrapku nie potrafię sama typować liczb.Wszystko na chybił trafił prawie.
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Nie o to mi chodziło. Oboje z Danielem macie zakłady wielolosowaniowe- i czy na nich coś oprócz 5/5 wam powpadało.
Ja nie mogę się przekonać do ciągłej gry np. 8/8, czy 9/9(jednocześnie porzucając grę 6/6), uważam że będę sporo stratny- ale to klucz do konkretniejszej kaski- co widać po Twoim przykladzie i to jeszcze z chybika. Dobrych parę lat temu na mp był skan 9/9 (zakład na 10los.) i w ostatnim losowaniu wpadła cała dziewiątka. Nie pamietam tylko czy chybik, czy skreślany.
Ja nie mogę się przekonać do ciągłej gry np. 8/8, czy 9/9(jednocześnie porzucając grę 6/6), uważam że będę sporo stratny- ale to klucz do konkretniejszej kaski- co widać po Twoim przykladzie i to jeszcze z chybika. Dobrych parę lat temu na mp był skan 9/9 (zakład na 10los.) i w ostatnim losowaniu wpadła cała dziewiątka. Nie pamietam tylko czy chybik, czy skreślany.
- ptysiu72
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Nic już więcej na tym kuponie nie miałam:)
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Zauważyłem że ja dadzą fulla np 5/5 to już potem kupon jest słaby. Czyli marne szanse że wypadną liczby raz jeszcze. Aczkolwiek nie wykluczone
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Pare stron wczesniej w tym wątku wstawilem kupon z dwoma piątkami, tylko ze byly one w roznych zakladach, nie w tym samym. Ale zwykle jak juz jest piątka, to nawet o czwórkę ciężko w innych losowaniach 

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
No właśnie to miałem na myśli.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz