Wygrane w Keno
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Re: Wygrane w Keno
Na dwie cyfry. Gram w ten sposób że już mam cyfry jakieś obstawione. Zawsze zmieniam w ostatniej chwili jedna z nich z tych które miałem obstawiać xd. Keno czyta w myślach 

- Załączniki
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2019:11:24 10:31:15Image taken on:24 lis 2019, 9:31Camera-manufacturer:HUAWEICamera-model:FIG-LX1
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2019:11:24 10:31:56Image taken on:24 lis 2019, 9:31Camera-manufacturer:HUAWEICamera-model:FIG-LX1
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2019:11:24 10:31:33Image taken on:24 lis 2019, 9:31Camera-manufacturer:HUAWEICamera-model:FIG-LX1
.. Ponownie ruszam w bój..
- ptysiu72
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Fajnie.Niech Ci czyta dalej 

-
- Świeżak
- Kontakt:
Xd coś tam nad Bałtykiem
- Załączniki
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2019:11:24 11:48:03Image taken on:24 lis 2019, 10:48Focus length:3.21 mmShutter speed:1/299.58058717795 SecF-number:f/2.2ISO speed rating:50Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fireCamera-manufacturer:HUAWEICamera-model:FIG-LX1Exposure program:Normal programExposure bias:0 EVMetering mode:Pattern
- ptysiu72
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Grasz tylko na dwie liczby? Fajnie Ci się trafia. 

-
- Świeżak
- Kontakt:
Zaczynam grać od 10zl. Tzn dyszke mam idę zagrać
pierwsze 2 zakłady za 8zl. Dwie cyfry stawka dwa 1losowanko. I 2zl w kieszeń. W razie w. W wielu przypadkach chociaż jedną parka wpada. Następnie za 28 wygranej zaczynam grę na 4-8 cyfr. Spacer ulicami kurortu, plaża, port, akurat 3 kolekture, tzn. Zabki xd puszczam do 14zl zakładów 'na raz' ilość liczb, stawka losowania różnie. Ale napewno w tych 14zl jest zakład za 2zl na 2 cyfry. I o dziwo w baaardzo wielu przypadkach gdy pójdzie powiedzmy 4 zakłady za sumę 14zl w tym 2zl na 2 cyfry akurat ten zakład wchodzi a reszta brak albo obok albo zwrot, czasami +coś większego.
Dodano po 8 minutach 38 sekundach:
pierwsze 2 zakłady za 8zl. Dwie cyfry stawka dwa 1losowanko. I 2zl w kieszeń. W razie w. W wielu przypadkach chociaż jedną parka wpada. Następnie za 28 wygranej zaczynam grę na 4-8 cyfr. Spacer ulicami kurortu, plaża, port, akurat 3 kolekture, tzn. Zabki xd puszczam do 14zl zakładów 'na raz' ilość liczb, stawka losowania różnie. Ale napewno w tych 14zl jest zakład za 2zl na 2 cyfry. I o dziwo w baaardzo wielu przypadkach gdy pójdzie powiedzmy 4 zakłady za sumę 14zl w tym 2zl na 2 cyfry akurat ten zakład wchodzi a reszta brak albo obok albo zwrot, czasami +coś większego. po około 1h spaceru kilku zakładach wracam . Czasami 10zl czasami 110
czasami 3 dyszki w kieszeni zostaje mi 4zl kupuje kwiatka narzeczonej. Zawsze kiedy zostaje ostatnie 4zl z tej dyszki. Bądź zakład jakiś gdzie jest 4 wyplacam czwórkę i kupuje kwiatka
keno to zabawa która kwiatki sponsoruje xd. Bynajmniej tak mówię wracając xd. Pozdrawiam. P. S. Post pierwszy i zarazem ostatni tak obszerny. Pozdrowienia z nad Bałtyku! 

Dodano po 8 minutach 38 sekundach:

- ptysiu72
- Świeżak cebula
- Kontakt:
No tym kwiatkiem mnie rozbroiłeś.SUPER,coś dla siebie i dla kobiety
Zyczę dużej wygranej.

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
@Wiechu1vw, Fajny zamysł z tym Keno
Który region nad Bałtykiem, jeśli można spytać?

-
- Świeżak
- Kontakt:

-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Ustka zajebista miejscówka. Zawsze jestem tam jak już jest po sezonie z rodziną.
Dobra ryba jest w centrum w takiej brązowej knajpie.Columbus?
No i piękna aleja na plażę zachodnią lasem.Nazbieralem tam kiedyś tyle grzybów że szok.
Kiedyś byłem również na zabawie i była dobra nuta.Kochana Ustko czy jakoś inaczej w takiej wersji dance.
Również lubię jeździć do Sopotu na plaży jest dobra ryba w knajpie Bar Przystań.Oczywiscie po sezonie bo w sezonie są takie kolejki czy w Ustce czy Sopocie że zdążysz 2 razy się opić i 3 razy wytrzezwiec
Zaczym zamówisz.
Puck też dobra knajpa po lewej stronie jak się wchodzi na molo itd..
Płytka plaża zawsze nogi można zamoczyc

Ale to wszystko mówię po sezonie sobie jechać na spokojnie lub przed sezonem
-
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Po sezonie jak większość miejscowości nadmorskich tak i Ustka. Zamiera. Dosłownie.