Keno Online
-
- Maniak
- Kontakt:
Re: Keno Online
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Ciekawe to, tylko nie do końca rozumiem. Jak wezmę 1 zakład, 1 losowanie, stawka x4 to ile zapłacę?
a) 10zł (8zł + 2zł za mnożnik)
b) 16zł (8zł + 8zł za mnożnik bo stawka jest x4)
a) 10zł (8zł + 2zł za mnożnik)
b) 16zł (8zł + 8zł za mnożnik bo stawka jest x4)
-
- Maniak
- Kontakt:
Punkt 4
Czyli B
No nie wiem czy to takie dobre Ktoś to obliczył aby TS miał zysk .
Stawka x10 to już 2złx10 20zł + 20zł = 40zł
Czyli dwa razy trzeba zagrać aby mieć szansę na podwojenie. Reszta słabo wygląda.
Czyli B
No nie wiem czy to takie dobre Ktoś to obliczył aby TS miał zysk .
Stawka x10 to już 2złx10 20zł + 20zł = 40zł
Czyli dwa razy trzeba zagrać aby mieć szansę na podwojenie. Reszta słabo wygląda.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
No to już atrakcyjność tego mnożnika spadła. Taki przykład, gramy na 10 liczb, 1 zakład, 1 losowanie, stawka x2 + zaznaczamy mnożnik. Całość kosztuje nas 4zł a trafiamy najniższy możliwy stopień czyli 5/10 - 2zł. Co następuje:
Mnożnik x1 nie daje nic, bo w najgorszym przypadku (trafienie 2zł 5/10) zwraca nam się koszt zakładu ale koszta mnożnika już nie. Wygrana 2zł
Mnożnik x2 zwraca koszt zakładu i koszt mnożnika. Wygrana 4zł
dopiero x3,x4,x5,10 daje zysk a szansa że wylosują ten mnożnik to 25,6%.
Większe zastosowanie tego mnożnika widzę przy graniu na 2,3 i 5 liczb gdzie minimalna wygrana wynosi 4zł. Wtedy trafienie najniższego stopnia z tabeli i najniższego mnożnika x1 zwraca już koszty całej gry.
Z innej strony, mnożnik jest dobry do gry za podstawową cenę 2zł. Czyli tradycyjnie wysłać 1 zakład od niechcenia za łącznie 4zł i wtedy najczęsicej wpadnie coś dużego i to jeszcze z dużym mnożnikiem.
Myślę, że ja z początku będę próbował mnożnika przy grze na 2 liczby, może 5-6 liczb. Tak sobie wyobrażam 2/2 stawka x10 + mnożnik. Trafiam 2/2 czyli 140zł a do tego losują mi mnożnik x10 i mam 1400zł przy grze 2/2. Marzenie ściętej głowy
Mnożnik x1 nie daje nic, bo w najgorszym przypadku (trafienie 2zł 5/10) zwraca nam się koszt zakładu ale koszta mnożnika już nie. Wygrana 2zł
Mnożnik x2 zwraca koszt zakładu i koszt mnożnika. Wygrana 4zł
dopiero x3,x4,x5,10 daje zysk a szansa że wylosują ten mnożnik to 25,6%.
Większe zastosowanie tego mnożnika widzę przy graniu na 2,3 i 5 liczb gdzie minimalna wygrana wynosi 4zł. Wtedy trafienie najniższego stopnia z tabeli i najniższego mnożnika x1 zwraca już koszty całej gry.
Z innej strony, mnożnik jest dobry do gry za podstawową cenę 2zł. Czyli tradycyjnie wysłać 1 zakład od niechcenia za łącznie 4zł i wtedy najczęsicej wpadnie coś dużego i to jeszcze z dużym mnożnikiem.
Myślę, że ja z początku będę próbował mnożnika przy grze na 2 liczby, może 5-6 liczb. Tak sobie wyobrażam 2/2 stawka x10 + mnożnik. Trafiam 2/2 czyli 140zł a do tego losują mi mnożnik x10 i mam 1400zł przy grze 2/2. Marzenie ściętej głowy

-
- Maniak
- Kontakt:
No to teraz będzie w reklamie wygraj w keno 20MLN zamiast 2MLN.
Przecież już teraz jest nieograniczony mnożnik Wystarczy zdublować zakład.
Dodano po 3 minutach 13 sekundach:
Lepsza by była premia jak w szybkie600. Przynajmniej nie trzeba płacić.

Przecież już teraz jest nieograniczony mnożnik Wystarczy zdublować zakład.
Dodano po 3 minutach 13 sekundach:
Lepsza by była premia jak w szybkie600. Przynajmniej nie trzeba płacić.
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Bez sensu ten mnożnik. Przyjmijmy że dam jeden zakład na 20 losowań i w każdym losowaniu mnożnik będzie x1. To wtedy 40 zł w plecy. TS nie daje gwarancji przecież, że co najmniej 1 na 10 losowań mnożnik będzie większy od 1.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
masz 53% szans że wylosują mnożnik większy niż x1, czyli średni co drugie losowanie i moim zdaniem nie będzie takich niekorzystnych ciągów. Może raz do dnia się zdarzy że 3 losowanie pod rząd będzie x1. Przed wysłaniem kuponu trzeba sprawdzić jaki był mnożnik w poprzednim losowaniu, jak x1 to jest jakaś szansa że w kolejnym będzie większy i tą metodą grać z mnożnikiem.Pralkafrania pisze: ↑02 sie 2021, 11:55Bez sensu ten mnożnik. Przyjmijmy że dam jeden zakład na 20 losowań i w każdym losowaniu mnożnik będzie x1. To wtedy 40 zł w plecy. TS nie daje gwarancji przecież, że co najmniej 1 na 10 losowań mnożnik będzie większy od 1.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Zdarzenia losowo niezależne więc nie ma sensu opierać się na tym co było bo nie ma to wpływu na to co będzie

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
@Grzybek, niestety nie ma żadnej szansy, bo równie dobrze może być pod rząd x1 jak i co losowanie inny np x3,x5,10
np np prosty przykład, w gierkach ile razy grałem w sztabki to nigdy nie miałem mnożnika większego niż 2 a w 90% przypadków był x1
np np prosty przykład, w gierkach ile razy grałem w sztabki to nigdy nie miałem mnożnika większego niż 2 a w 90% przypadków był x1
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz