SYSTEMY DO EKSTRA PENSJA
- Redzi1976
- Świeżak cebula
- Kontakt:
SYSTEMY DO EKSTRA PENSJA
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- ShawShank
- Cyc
- Kontakt:
Re: SYSTEMY DO EKSTRA PENSJA
O to moja propozycja:
Przykładowy wynik poprzedniego losowania: 1 5 12 23 25 + 2
Do pierwszej, trzeciej i do piątej dodajemy, a do drugiej i czwartej odejmujemy. Jeżeli któraś liczba się powtórzy to należy "przeskoczyć" o jedną liczbę w górę/w dół. Jeżeli trafiliśmy jakąkolwiek wygraną to dodajemy przy szóstej liczbie i odwrotnie Dodano po 37 sekundach:
Do pierwszej, trzeciej i do piątej dodajemy, a do drugiej i czwartej odejmujemy. Jeżeli któraś liczba się powtórzy to należy "przeskoczyć" o jedną liczbę w górę/w dół. Jeżeli trafiliśmy jakąkolwiek wygraną to dodajemy przy szóstej liczbie i odwrotnie Dodano po 37 sekundach:
Oczywiście jak rozpisujemy pierwszy raz to zawsze szóstą liczbę odejmujemyShawShank pisze: ↑26 lut 2023, 18:28O to moja propozycja:
Do pierwszej, trzeciej i do piątej dodajemy, a do drugiej i czwartej odejmujemy. Jeżeli któraś liczba się powtórzy to należy "przeskoczyć" o jedną liczbę w górę/w dół. Jeżeli trafiliśmy jakąkolwiek wygraną to dodajemy przy szóstej liczbie i odwrotnie Zrzut ekranu z 2023-02-26 18-22-00.png
-
- Cyc
- Kontakt:
Próbował ktoś tego systemu?
- ShawShank
- Cyc
- Kontakt:
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Ktoś jeszcze zna jakieś systemy oprócz powyższych? 

-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Pytanie do osób, które często grają w EP. Czy zagranie np 2 zakładów ze stawką x2 przez kilka dni ma sens, wiem że liczy się szczęście w takich grach, ale czy wam udało się wygrać tak żeby wyjść na zero lub na plus ?
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
grałem właśnie tak bardzo często i odnośnie stawek to niestety mam do nich pecha , bo o ile na pojedynczej coś sensownego nieraz padło chociażby 3-0 to na stawce jeszcze chyba nigdy mi się nie udało , grając oczywiście na wiele losowań