EKSTRA PENSJA - NASZE TYPY
- Cytryna zwyczajna
- Maniak
- Kontakt:
EKSTRA PENSJA - NASZE TYPY
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: EKSTRA PENSJA - NASZE TYPY
Odwieczny dylemat - lepiej zagrać 1 zakład na stawce x2 czy 2 zakłady na stawce x1? 8-)
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Lepiej dwa zakłady na zwykłej stawce, chytry dwa razy traci 8-)
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Lub podwójnie zyskuje
Patrząc na wczoraj wylosowane liczby, człowiek się zastanawia czy nie walnąć ciąg 3 liczb pod rząd + jakieś dodatkowe bo takie układy często się zdarzają. 2 ub 3 liczby przy sobie to norma w losowaniu, a oczywiście na kuponie wszystkie liczby rozstrzelone jak najdalej od siebie.

Patrząc na wczoraj wylosowane liczby, człowiek się zastanawia czy nie walnąć ciąg 3 liczb pod rząd + jakieś dodatkowe bo takie układy często się zdarzają. 2 ub 3 liczby przy sobie to norma w losowaniu, a oczywiście na kuponie wszystkie liczby rozstrzelone jak najdalej od siebie.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Ja gram ciągle na 2 zakłady na 8 dni, więc na zwykłej stawce. 80 pln to 10 zł dziennie. Ale jak ktoś gra z doskoku to można wyżej zaryzykować.
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Myślę, że wiele osób właśnie tak gra, jeden stały zakład z liczb od 1 do 10 np.. zawsze coś tam wpadnieRocker pisze: ↑24 kwie 2019, 10:04Lub podwójnie zyskuje![]()

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Generalnie wychodzę na minus

Jak mam dobry tydzień, tak jak ostatnio, to wychodzę na plus

Nie gram na stałe zestawy, zmieniam, chociaż ma swoje ulubione liczby i najczęściej z nich korzystam, w różnych kombinacjach.
Brakuje mi opcji online, mogłabym robić małe poprawki. A tak muszę od razu na 8 dni puszczać bo nie chce mi się biegać do kolektury.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Daisy to najwięcej udało się Tobie wygrać 80zł, czy wpadło kiedyś coś więcej? 8-)Daisy pisze: ↑27 kwie 2019, 9:02Generalnie wychodzę na minusAle bardzo rzadko zdarza się, że nie ugram nic. Przeważnie w okolicach 20-40 Pln.
Jak mam dobry tydzień, tak jak ostatnio, to wychodzę na plus(Miałam 3+1, i 2+1 w jednym zakładzie, 3+0 w drugim). Niestety nie zdarza się to zbyt często. Ale gram, żeby dać losowi szansę
![]()
Nie gram na stałe zestawy, zmieniam, chociaż ma swoje ulubione liczby i najczęściej z nich korzystam, w różnych kombinacjach.
Brakuje mi opcji online, mogłabym robić małe poprawki. A tak muszę od razu na 8 dni puszczać bo nie chce mi się biegać do kolektury.
Ja to w pensje najwięcej miałem 25zł dawno dawno temu.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
NiestetyNatu_gracz pisze: ↑28 kwie 2019, 18:18Daisy to najwięcej udało się Tobie wygrać 80zł, czy wpadło kiedyś coś więcej? 8-)Daisy pisze: ↑27 kwie 2019, 9:02Generalnie wychodzę na minusAle bardzo rzadko zdarza się, że nie ugram nic. Przeważnie w okolicach 20-40 Pln.
Jak mam dobry tydzień, tak jak ostatnio, to wychodzę na plus(Miałam 3+1, i 2+1 w jednym zakładzie, 3+0 w drugim). Niestety nie zdarza się to zbyt często. Ale gram, żeby dać losowi szansę
![]()
Ja to w pensje najwięcej miałem 25zł dawno dawno temu.