Tak dostaniesz milion jak i ja głupie 1000...
Dodano po 43 sekundach:
Sknery dają zwroty i pustaki, czasami się trafi 50 zł. W tym roku ani jednego Stefana!!!
Tak dostaniesz milion jak i ja głupie 1000...
Ale jak wycofała zdrapkę??? Przecież podobno tylko kupony można wycofywać, a zdrapki nie da rady wycofać. Zawsze tak było mówione przez kolektorów.MobilisA075 pisze: ↑10 mar 2025, 19:45Miałem wziąć 1 sztukę z nowej paczki, nie było tylko nr 8, na szczęście po zeskanowaniu spojrzałem nad ladę i w nr 8 powieszone 70 zł. Poprosiłem o wycofanie i nie wziąłem tego do mixu. Kolektorka miała nie wycofać,ale powiedziałem że jestem stały klient to wycofała
Ale było chyba napisane,że pani nie dala wyślij. Wtedy zamykasz koszyk i zdrapki nie zeszly ze stanu. Nikt swoich pieniędzy za nimiko by nie zakładał, nawet za stałego klientaAnna11 pisze: ↑12 mar 2025, 10:12Po zeskanowaniu i wyślij nie ma możliwości wycofania zdrapki, po prostu Pani była uprzejma i innemu klientowi sprzeda tą zdrapke bez nabijania. A do czasu sprzedaży musiała swoje pieniążki do kasy włożyć. Nie jest to komfortowa sytuacja bo następny klient może pomyśleć że coś kombinuje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 12 gości