Super Mega Pensja [743]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Super Mega Pensja [743]
Jaki jest rozkład wygranych w paczce? Przy 2x20 i 1x60 co tam jeszcze może być oprócz losowych oczywiście?
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
11 Inni to lubia
400zł i powiem szczerze zszokowany byłem

- Załączniki
-
- IMG_20241022_220758_Easy-Resize.com.jpg (242.65 KiB) Przejrzano 1089 razy
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Lottożłop
- Kontakt:
Gratulacje, też bym był zszokowany
a w jakim numerku tak z ciekawości 

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Gratulacje, nawet nie jestem w stanie orientacyjnie powiedzieć kiedy ostatni raz widziałem żebyś pochwalił się jakąś fajną wygraną w zdrapkach więc chyba trochę czasu minęło?
Ja stwierdziłem że na forum nie będę chwalił się drobnicą i już nie wiem ile miesięcy czekam na zdrapkę którą będzie warto tutaj zamieścić

Ja stwierdziłem że na forum nie będę chwalił się drobnicą i już nie wiem ile miesięcy czekam na zdrapkę którą będzie warto tutaj zamieścić

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ja w Neonowym bonusie 7 niedawno miałem 500 złNutaharion pisze: ↑23 paź 2024, 10:44Gratulacje, nawet nie jestem w stanie orientacyjnie powiedzieć kiedy ostatni raz widziałem żebyś pochwalił się jakąś fajną wygraną w zdrapkach więc chyba trochę czasu minęło?![]()
Ja stwierdziłem że na forum nie będę chwalił się drobnicą i już nie wiem ile miesięcy czekam na zdrapkę którą będzie warto tutaj zamieścić![]()
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Krzysiek akurat miał już kilka fajnych wygranych w zdrapkach a podejrzewam że kupuje sporo mniej od nas. Dziś 400 a kiedyś było 2x500zł w 500 do ręki, 777zł w super 7 i coś jeszcze pewnie
gratki

gratki

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Odpowiem hurtowo
To był numer 014.zapomniałem zrobić foto bo bardziej na zawartości zdrapki się skupiłem.
I tam macie rację, ja nie kupuje dużo a czasami wcale. Nie mam stałego przedziału cenowego. Czasami to wezmę nawet za 1 zł parę sztuk ale to rzadko. Tak samo jak te po 2 zł, kiedyś je częściej kupowałem.
Było kilka razy tez w zdrapkach po 50 zł ale nie zamieszczałem zdjęć bo pomyślałem ze to akurat kwota taka ze na forum jest publikowana seryjnie wiec jedna mniej czy więcej różnicy nie zrobi.
Kiedyś kupowałem więcej zdrapek ale niestety dla mnie i to 3-4 lata temu można było z nich więcej wyciągnąć. Teraz to niestety przy mniej dla mnie zjechały na dół.
@grzybek ma dobrą pamięta
Miałem 2x po 500 zł w zdrapce 500 od ręki - szkoda ze ja nie wznawiają....
oraz 1,5 roku temu w maju 777 zł w Super 7 przy jednej sztuce do pełnego rachunku.
No i teraz 400 zł
Dzisiaj przy wypłacie 400 z Mega Pensji zakupiłem jednego Playbooka - kusi to 50 kawałków
i jedna Mega Pensje obie w innej kolekturze niż to 400 i w obu zwroty. Jeszcze się wymieni
Liczę teraz na kolejny stopień, jakieś 500 zł lub wyżej
.

To był numer 014.zapomniałem zrobić foto bo bardziej na zawartości zdrapki się skupiłem.
I tam macie rację, ja nie kupuje dużo a czasami wcale. Nie mam stałego przedziału cenowego. Czasami to wezmę nawet za 1 zł parę sztuk ale to rzadko. Tak samo jak te po 2 zł, kiedyś je częściej kupowałem.
Było kilka razy tez w zdrapkach po 50 zł ale nie zamieszczałem zdjęć bo pomyślałem ze to akurat kwota taka ze na forum jest publikowana seryjnie wiec jedna mniej czy więcej różnicy nie zrobi.
Kiedyś kupowałem więcej zdrapek ale niestety dla mnie i to 3-4 lata temu można było z nich więcej wyciągnąć. Teraz to niestety przy mniej dla mnie zjechały na dół.
@grzybek ma dobrą pamięta

Miałem 2x po 500 zł w zdrapce 500 od ręki - szkoda ze ja nie wznawiają....
oraz 1,5 roku temu w maju 777 zł w Super 7 przy jednej sztuce do pełnego rachunku.
No i teraz 400 zł
Dzisiaj przy wypłacie 400 z Mega Pensji zakupiłem jednego Playbooka - kusi to 50 kawałków

Liczę teraz na kolejny stopień, jakieś 500 zł lub wyżej

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
gratulujęMobilisA075 pisze: ↑23 paź 2024, 11:39Ja w Neonowym bonusie 7 niedawno miałem 500 złNutaharion pisze: ↑23 paź 2024, 10:44Gratulacje, nawet nie jestem w stanie orientacyjnie powiedzieć kiedy ostatni raz widziałem żebyś pochwalił się jakąś fajną wygraną w zdrapkach więc chyba trochę czasu minęło?![]()
Ja stwierdziłem że na forum nie będę chwalił się drobnicą i już nie wiem ile miesięcy czekam na zdrapkę którą będzie warto tutaj zamieścić![]()