w paczce jest 15 sztuk czy więcej?
Dziś też 100, ale w drodze do milionask8erboy26 pisze: ↑13 gru 2024, 9:49To gratki dla Krzysia i Anatry której się te setki sypią jak z rękawa mikołajaw takim razie bo to fajne trafienia
![]()
Ja ostatnio rzadko kupuję zdrapki bo praca nie daje czasu (ot tak co kilka dni jakiś pakiecik dla odstresowania) a tym bardziej te po 20 czy 30, nie leżą mi oprócz Playbooka ale z nim się jeszcze wstrzymuję do Nowego Roku, bo te 50k kusi a jest spora opcja przy takim nakładzie że coś jeszcze wpadnie i pewnie zaszaleję![]()
Też już nie wrzucam tych za 10 z wygraną po 50 bo bez sensu taka kwota, to juz w bilansie dnia bardziej, chyba że coś się trafi na premierze to wystarczymuszę dziś po te Cherry 777 podejść ale w niej więcej niż 50 zeta nigdy mi nie wpadło więc na nic nie liczę
![]()
A tak na marginesie wczoraj widziałem gościa co wypłacał tysiaka z krzyżówki![]()
![]()
![]()
Dokładnie to takie małe ryzyko i jak widzę, że paczka jest mniejszej objętości to raczej odpuszczam. Dziś w sumie rozbroiłam paczkę wielkiej pensji bankiera. Łącznie wyciągłam 310 zł, w sumie jedną miałam pustą i na koniec wzięłam nr 10 i garnek z 30 zł. Za resztę dziękuję, a jak będzie główna to no cóż…ktoś miał szczęściesk8erboy26 pisze: ↑14 gru 2024, 19:36Ryzyko zawsze jest ale mniejsze, tak mi się wydaje, nigdy nie spotkałem w sklepie kogoś kto coś drapał, po drugie nie wszędzie są czytniki do bieżącego sprawdzania więc trzeba zabrać ze sobą do domu czy gdzieś na ławeczkęa w tym czasie ktoś inny już powiedzmy coś kupi itd ja w 90 procentach kupuję tylko w sklepach i nie narzekam
Dodano po 2 minutach 8 sekundach:
A co do zaopatrzenia to w sklepach często są jeszcze zdrapki których już w kolekturach nie ma i to jest plus![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości