Starożytny Skarb [648]

ODPOWIEDZ
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Awatar użytkownika
grzybek
Lottożłop
Kontakt:

Re: Starożytny Skarb [648]

Post autor: grzybek » 23 wrz 2025, 21:00

Sprawdziłem 2 miejsca z mapki ale brak lub zakitrane. W jednym byly za to stare XXL nr 115xxx nr zły ale na 2szt miałem 30zł w KANTOR ;)

Awatar użytkownika
Aszmodai
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: Aszmodai » 26 wrz 2025, 10:12

Widuje ktoś z Was dobry przedział Starożytnego Skarbu? Jeśli tak, to w jakim województwie?

Awatar użytkownika
Nutaharion
Moderator
Kontakt:

Post autor: Nutaharion » wczoraj, 12:38

Na mapie pojawiły się zaktualizowane kolektury z oddziału:
- Szczecin - tutaj względem ostatniej aktualizacji pojawiło się bardzo dużo nowych punktów, czy ktoś może dać znać jakie macie numery paczek w okolicy?
- Kielce

Przypominam link do mapki:
https://www.google.com/maps/d/u/2/edit?mid=1rHo4ml3JZfOrLd8kRkNIwvkZQxTRhno&usp=sharing
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)

STUMPY21
Uzależniony od gry
Kontakt:

Post autor: STUMPY21 » wczoraj, 13:23

Nutaharion pisze:
wczoraj, 12:38
Na mapie pojawiły się zaktualizowane kolektury z oddziału:
- Szczecin - tutaj względem ostatniej aktualizacji pojawiło się bardzo dużo nowych punktów, czy ktoś może dać znać jakie macie numery paczek w okolicy?
- Kielce

Przypominam link do mapki:
https://www.google.com/maps/d/u/2/edit?mid=1rHo4ml3JZfOrLd8kRkNIwvkZQxTRhno&usp=sharing
Może aktualizacja Śląskiego? Może coś nowego sie pojawi.

Madziara
Świeżak cebula
Kontakt:

Post autor: Madziara » dzisiaj, 10:17

Witam,
Odwiedziłam kilka punktów z mapki z Poznania i okolic, ale w żadnym nie było tej zdrapki.
Napisałam maila do oddziału lotto w Poznaniu z prośbą o aktualne adresy punktów i dostałam informacje, że zdrapka Starożytny Skarb w Wielkopolsce została całkowicie wyprzedana.

michal1080
Janusz Gry
Kontakt:

Post autor: michal1080 » dzisiaj, 11:03

Madziara pisze:
dzisiaj, 10:17
Witam,
Odwiedziłam kilka punktów z mapki z Poznania i okolic, ale w żadnym nie było tej zdrapki.
Napisałam maila do oddziału lotto w Poznaniu z prośbą o aktualne adresy punktów i dostałam informacje, że zdrapka Starożytny Skarb w Wielkopolsce została całkowicie wyprzedana.
Potwierdzam, w Koninie też nie ma nigdzie. Wciąż na pewno jest w oddziale gdańskim i szczecińskim

ODPOWIEDZ