Jadę do Vegas [686]
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Jadę do Vegas [686]
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- kawka28
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
A trafiłam właśnie niedawno na taką zamazaną sztukę i myślę o co chodzi.. ale brałam ją z braku laku jak to mówią, czekam na zdrapki po 10zł które lubię- najszybciej extra linie i świąteczny kalendarz i resztki big777 jeszcze jak spotkam biorę z sentymentu bo ostatni tydzień w sprzedaży
kawka28
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
O ile nie mówimy o sytuacji w której ludzie nie ogarniają ze symbole są drukowane w kolorze zielonym to jestem ciekaw jak niby ta zamazana zdrapka wygląda, niech ktoś wstawi zdjęcie 

-
- Lottożłop
- Kontakt:
Jak mi się uda jutro wysępić w tym punkcie jakąś to wezmę, tu nie chodzi o ten zielony dolarek, poprostu przy zdrapaniu pole jest popielato metaliczne i nic nie widać, już kiedyś miałem takich kilka
-
- Lottożłop
- Kontakt:
Narazie nie ma tej kobiety co ma tą felerną paczkę, muszę poczekać do piątku-soboty jak będzie, choć z tego co mi powiedzieli to mogła już ją zdać do zwrotu, ale zobaczymy
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Ile najwięcej Pan w tej zdrapce wygrał?
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Czyli nie ma co drapać tej zdrapki pomimo dwóch głównych. Ciekawe jak wygląda kontrola jakości przy wydruku zdrapek. Widać, że słabo. Tak naprawdę teraz TS powinien ściągnąć całą zdrapkę z punktów sprzedaży i ją zmielić. Tylko , że nigdy tak nie będzie pomimo widocznych wad produktu.
Kolejny powód, aby nie drapać zdrapek
Kolejny powód, aby nie drapać zdrapek

-
- Lottożłop
- Kontakt:
150 najwięcej i kilka po 70, ale chyba jej już nie będę kupował, chciałbym tylko trafić na te uszkodzone żeby pokazać jak to wygląda
-
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Proszę, tak to mniej więcej wygląda, dobrze że trafione ale wyglada to fatalnie, tu przynajmniej jeszcze coś widać, ale miałem kilka jakiś czas temu takich ze większość symboli była total niewidoczna i gdyby nie czytnik to nie wiadomo było czy coś tam jest czy nie. Dla mnie powinni je wszystkie wycofać i zmielić
Dodano po 9 minutach 56 sekundach:
A tu foto jeszcze z kiedyś, znalazłem w tel jak sobie zrobiłem tak dla pamiątki
A tu foto jeszcze z kiedyś, znalazłem w tel jak sobie zrobiłem tak dla pamiątki

- Załączniki
-
- 20241019_094204.jpg (371.44 KiB) Przejrzano 1698 razy
-
- 20241019_092730.jpg (588.16 KiB) Przejrzano 1704 razy
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
W tym momencie jest to sprzedaż produktu z wadą uniemożliwiającą prawidłowe użytkowanie. W normalnych warunkach Ts zobligowany byłby do wycofania zdrapki z rynku. Wątpię żeby zgłoszenie do UOKiK coś dało. Jeśli znajdę chwilę i pozwolisz mi użyć tych zdjęć to do niech napiszę. Ciekawe co powiedzą.sk8erboy26 pisze: ↑19 paź 2024, 9:43Proszę, tak to mniej więcej wygląda, dobrze że trafione ale wyglada to fatalnie, tu przynajmniej jeszcze coś widać, ale miałem kilka jakiś czas temu takich ze większość symboli była total niewidoczna i gdyby nie czytnik to nie wiadomo było czy coś tam jest czy nie. Dla mnie powinni je wszystkie wycofać i zmielić
A tu foto jeszcze z kiedyś, znalazłem w tel jak sobie zrobiłem tak dla pamiątki![]()