Ile procent w Sylwestra?
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
Re: Ile procent w Sylwestra?
@bazylia - łączymy się z Tobą w bólu... i mimo wszystko miło wiedzieć ,ze są tacy , którzy mają podobnego lub nawet większego pecha 

- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ja w którymś roku miałem zwrot 2 zł z kwoty 160 ,jakieś półtora procenta zwrotubazylia pisze: ↑01 sty 2025, 22:14Dziękuję wszystkim uczestnikom, szczególne podziękowania kieruję do kolegi pablovsky, który to zaispirował mnie do utworzenia tego wątku opowieściami o swoim pechu! Wydawało mi się wręcz niemożliwe, żeby jak sugerował miał zwroty zdrapkowe na poziomie może nawet mniejszym niż 10%...
Jak wcześniej przewidziałam u mnie zdrapki nie poleżą... Ale kupiłam też zakłady LOTTO i JACKPOT...
Wyniki;
słoń;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
krzyżówka za 3zł;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lotto;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jackpot;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wkład 205zł zwrot 19zł.
Żeby choć co trzecia zdrapka dała zwrot...
Fart na poziomie mniej niż 10%.![]()

Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
-
- Janusz Gry
2 Inni to lubia
Witam w nowym rokujanek101 pisze: ↑22 gru 2024, 22:18Aktualny mój zbiór na Sylwestra/Nowy Rok.
Miałem trochę inaczej to rozplanowane, w międzyczasie zdrapałem niektóre zdrapki więc tutaj na przyszłość nauka żeby nie kupować większych ilości zdrapek zbyt szybko bo kusządużo jest Krzyżówek czy Linii bo je lubię
jest z nimi sporo zabawy, według mnie są idealne do dłuższego posiedzenia przy drinku i Sylwestrze z *tutaj wpisz swoją ulubioną stację TV*
. Słoników jest najwięcej. Brak w tym pewnie logiki, ale ja go lubię, jest tani, można kupić większą ilość i jechać hurtowo
![]()
Łącznie wydałem 346 zł na 133 zdrapki i ma być fajna zabawa i tyleChcę sobie spędzić z tym czas i jak coś większego wpadnie to super, a jak nie to nie będę się na zdrapki obrażał
Realnie liczę, że około 150 zł ze zwrotów może być. Coś może jeszcze dojść ale już śladowe ilości. Wrzucam to w ramach eksperymentu, bo nigdy nie drapałem na raz tak dużo różnych zdrapek. Wyniki przedstawię po nowym roku.
![]()
Lotek: 50
Pensja: 20
Super 7: 5
Super 13: 3
Krzyżówka: 15
Szczęśliwe Linie: 10
Krzyżówka XL: 10
Super Linie: 5
Ekstra Pensja: 5
Różowy Diament: 1
Lucky Koniczyna: 1
Białe Złoto: 1
Magia Świąt: 1
Happy77: 1
Kasa od Mikołaja: 1
Owocowa Eksplozja: 1
Świąteczny Kalendarz: 1
Cherry 777: 1
Crystal Cash: 1
![]()

U mnie zwrotu 123 zł, czyli ostatecznie na minusie jestem 223 zł.
Ze 133 zdrapek tylko 26 zawierało wygraną
Najwyższa jednostkowa wygrana to 30 zł (Krzyżówka XL) a najniższa to 1 zł (Lotek)
- Mejkap
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Ja miałem pół roku temu 0 na 150
także poprzeczka wyżej 

-
- Lubi chajc
- Kontakt: