Zmieniłem taktykę i przestałem wierzyć w sny
 Zmieniłem taktykę i przestałem wierzyć w sny  Poza tym po dwie zdrapy z kolei to z reguły skazuję się na co najmniej jednego pustaka. Tak mi się wydaje przynajmniej. U pani w kramiku na dzień dobry trafiłem tak akurat i chyba się zachłysnąłem. Dzisiaj pani nie spotkałem, więc wjechałem na shella gdzie wczoraj wyjąłem dwa pustaki. Dokupiłem sztukę za dychę i dwie po piątkę. Trochę wyhamowałem bo chcę jeszcze jakiś obiad zjeść a nie tydzień na kanapkach śmigać
 Poza tym po dwie zdrapy z kolei to z reguły skazuję się na co najmniej jednego pustaka. Tak mi się wydaje przynajmniej. U pani w kramiku na dzień dobry trafiłem tak akurat i chyba się zachłysnąłem. Dzisiaj pani nie spotkałem, więc wjechałem na shella gdzie wczoraj wyjąłem dwa pustaki. Dokupiłem sztukę za dychę i dwie po piątkę. Trochę wyhamowałem bo chcę jeszcze jakiś obiad zjeść a nie tydzień na kanapkach śmigać  Za dychę 3ci pustak. Za piątkę za to wjechało 50 jura
 Za dychę 3ci pustak. Za piątkę za to wjechało 50 jura  Pewnie gdy będe przejeżdżał pociągnę dalej z tej za dychę - po 3 pustakach powinno coś wjechać w końcu.
 Pewnie gdy będe przejeżdżał pociągnę dalej z tej za dychę - po 3 pustakach powinno coś wjechać w końcu.Dzień piąty:
Wartości zakupionych zdrapek: 1x10€, 2x5€
Wartości wygranych: 1x50€
Bilans: +30€

Nauczka na przyszłość. Napaliłem się za bardzo i efekt tragiczny. Na pełnym wk.rwie (sorry
 Nauczka na przyszłość. Napaliłem się za bardzo i efekt tragiczny. Na pełnym wk.rwie (sorry