Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Re: Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]
No nie do końca, bo później jeszcze Czarna Perła [548] miała też symbole 

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Ale nie do końca o to chodzi, bo symbol jaki mieliśmy szukać był z góry narzucony w instrukcji. Mi chodzi o formułę:

I tu kłaniają się np. Perły i Diamenty, Kasa i Złoto, Szafiry Rubiny Szmaragdy a ze starych zdrapek Psy, Ukryty Skarb itp. Niestety od kilku dobrych lat w ogóle już nie dają takiej formuły na zdrapkach"Jeżeli jakikolwiek z Twoich Symboli jest taki sam jak któryś z Wygrywających Symboli, wygrałeś przypisaną do niego kwotę."

- Lottolotek22
- Janusz kombinator
- Kontakt:
O aż miło zobaczyć Gwiazdkową w swojej drugiej edycji. Bardzo sympatyczna, podobnie jak Psy i Ukryty Skarb.
- vsvper
- Lubi chajc
- Kontakt:
Są jakieś zdjęcia nowości?
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Chyba już powinna pojawić się rozpiska lub kalendarz zdrapek na jesień, ktoś coś wie?
- rambus81
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Póki co jest lista premier do końca października
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Chce się Wam kupować te zdrapki? Myślicie, że jest szansa na główną albo chociaż jakąś wysoką wygraną? Bo zazwyczaj gdzieś padają te wygrane w miejscowościach o których istnieniu nawet nie wiedzieliśmy i szansa, że u nas w kolekturze będzie taka zdrapka jest raczej mała. Ale może ja nie do końca rozumiem mechanizm wypuszczania na rynek tych zdrapek. To jest tak, że oni puszczają te transze i ta jedna jedyna leży sobie gdzieś póki ktoś jej nie odnajdzie, czy jest jakaś rotacja i dziś u mnie jej nie ma a za tydzień dwa może się pojawić w mojej kolekturze? Nigdy tego nie rozumiałem do końca, dlatego wolę Gry liczbowe i Gierki bo tutaj są równe szanse 

- Lottolotek22
- Janusz kombinator
- Kontakt:
W nadchodzących premierach nie będzie nic ciekawego. Może jedynie Starożytny Skarb. Zdrapka WYgrywamy nawiązuje do obecnej kampanii TS. Listopad lub grudzień będzie kolejna edycja Kalendarza Świątecznego, nie pamietam już czy dokładnie o takiej nazwie.
- vsvper
- Lubi chajc
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Człowiek liczył na symbole w Srebrze i Złocie a Lotto jak zwykle dzbany totalne i wyskakują z liczbami… Chore…
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Srebro i złoto równie beznadziejne co jego wersje z 2013 roku.
Lottolotek, to czymże ze jest starożytny skarb? Coś innego niż wygrywajace liczby?
A powrót kalendarza za 10 był dla mnie zupełnie spodziewany. To była po prostu kwestia wyprzedania ŚO.
Lottolotek, to czymże ze jest starożytny skarb? Coś innego niż wygrywajace liczby?
A powrót kalendarza za 10 był dla mnie zupełnie spodziewany. To była po prostu kwestia wyprzedania ŚO.