Ja to bym wolał zobaczyć starożytny skarb co to za cudactwo jest

Ja dziś spróbuję kupić Na tropie kasy, bo widziałam w jednym punkcie.Nutaharion pisze: ↑14 wrz 2022, 8:49Czy ktoś próbował może kupić zdrapki których sprzedaż zakończyła się 17.08.2022?
Widzę że pula nadal spada a już prawie miesiąc po zakończeniu sprzedaży. Na Lotto jest info o zakończeniach z dzisiaj ale nie ma info o zakończeniach sierpniowych...
Skoro można miesiąc po zakończeniu odbierać wygrane w kolekturach to może i kupić się da .Zefirek pisze: ↑14 wrz 2022, 9:24Ja dziś spróbuję kupić Na tropie kasy, bo widziałam w jednym punkcie.Nutaharion pisze: ↑14 wrz 2022, 8:49Czy ktoś próbował może kupić zdrapki których sprzedaż zakończyła się 17.08.2022?
Widzę że pula nadal spada a już prawie miesiąc po zakończeniu sprzedaży. Na Lotto jest info o zakończeniach z dzisiaj ale nie ma info o zakończeniach sierpniowych...
Kupię jak wygrają Mundial
Faktycznie, w Katalogu na stronie nadal są i nie ma daty zakończenia. Musze zwrócic uwagę jak w punktach czy są jeszcze.Nutaharion pisze: ↑14 wrz 2022, 8:49Czy ktoś próbował może kupić zdrapki których sprzedaż zakończyła się 17.08.2022?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości