Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Re: Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]
Ale często zabierają też z jednych punktów i przewożą do innych, takich w których szanse na to że coś się jeszcze z tego sprzeda są wyższe.
Nie raz widziałem jak w moim punkcie coś już wykupiłem a jakieś resztki jeszcze zjechały i kobiety oferowały to do innych produktów, że "niedługo koniec sprzedaży a jeszcze wiele wysokich wygranych do wygrania, między innymi 500 000 zł" :p
Nie raz widziałem jak w moim punkcie coś już wykupiłem a jakieś resztki jeszcze zjechały i kobiety oferowały to do innych produktów, że "niedługo koniec sprzedaży a jeszcze wiele wysokich wygranych do wygrania, między innymi 500 000 zł" :p
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- Cytryna zwyczajna
- Maniak
- Kontakt:
U mnie SP wisi jedna paczka, może pozbieram troche kasy, to sie skusze.
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Ale ja pisałam o sytuacji, że zgarnęła w ostatnim dniu sprzedaży, a sprzedaż powinna trwać do końca dnia 8-)Nutaharion pisze: ↑15 sty 2019, 14:54Ale często zabierają też z jednych punktów i przewożą do innych, takich w których szanse na to że coś się jeszcze z tego sprzeda są wyższe.
- SATEL
- Cwaniak
- Kontakt:
Polskie zdrapki zmierzają do niemieckich - kosić hajs. Za dwa lata porównamy i będą pewnie podobne.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Ahh, oczywiście najbardziej intrygująca zdrapka jest na samym końcu listy, ten Czarny Koń może być jakąś fajną zdrapką, czuję to w kościach.
I nie ma w spisie nowego zodiaka, więc za jakiś czas albo przywrócą stary (w co wątpię) albo po raz kolejny go zmodyfikują, bo na pewno z niego nie zrezygnują, gdyż zodiak jest od samego początku zdrapek i teraz na 20 lat zdrapek może jednak coś ciekawego przyszykują
I nie ma w spisie nowego zodiaka, więc za jakiś czas albo przywrócą stary (w co wątpię) albo po raz kolejny go zmodyfikują, bo na pewno z niego nie zrezygnują, gdyż zodiak jest od samego początku zdrapek i teraz na 20 lat zdrapek może jednak coś ciekawego przyszykują

- Super7
- Kolektor
- Kontakt:
Zmiana terminu:
Planowane zakończenia sprzedaży zdrapek:
06.02.2019
- 410 Nowy Zodiak
- 438 Multiforsa
- 441 Mistrzowska
- 453 Kocham Polskę
06.02.2019
- 410 Nowy Zodiak
- 438 Multiforsa
- 441 Mistrzowska
- 453 Kocham Polskę
-
- Cwaniak
- Kontakt:
wątpie żeby coś lepszego dali. coraz gorszy szajs.grzybek pisze: ↑20 sty 2019, 22:29Ahh, oczywiście najbardziej intrygująca zdrapka jest na samym końcu listy, ten Czarny Koń może być jakąś fajną zdrapką, czuję to w kościach.
I nie ma w spisie nowego zodiaka, więc za jakiś czas albo przywrócą stary (w co wątpię) albo po raz kolejny go zmodyfikują, bo na pewno z niego nie zrezygnują, gdyż zodiak jest od samego początku zdrapek i teraz na 20 lat zdrapek może jednak coś ciekawego przyszykują![]()
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
może nie pod względem wygranych ale myślałem nad odświeżeniem formuły/wyglądupajak1984 pisze: ↑21 sty 2019, 16:22wątpie żeby coś lepszego dali. coraz gorszy szajs.grzybek pisze: ↑20 sty 2019, 22:29Ahh, oczywiście najbardziej intrygująca zdrapka jest na samym końcu listy, ten Czarny Koń może być jakąś fajną zdrapką, czuję to w kościach.
I nie ma w spisie nowego zodiaka, więc za jakiś czas albo przywrócą stary (w co wątpię) albo po raz kolejny go zmodyfikują, bo na pewno z niego nie zrezygnują, gdyż zodiak jest od samego początku zdrapek i teraz na 20 lat zdrapek może jednak coś ciekawego przyszykują![]()
- Super7
- Kolektor
- Kontakt:
Zmiana terminu:
27.02.2019
- 415 I Love Cash
- 440 500 000 zł w Banku
27.02.2019
- 415 I Love Cash
- 440 500 000 zł w Banku
- Luna_83
- Cwaniak
- Kontakt:
Dzisiaj do pobliskiej kolektury przywieźli kalendarz z nowościami.Porobiłam zdjęcia
Tak będzie wyglądać Czarny Koń