U mnie przez kilka lat też trochę wtopiłem. A największy sukces to 200zł w zdrapce za 10zł. To już wolę keno lub multi multi, w którym miałem 600zł..
  U mnie przez kilka lat też trochę wtopiłem. A największy sukces to 200zł w zdrapce za 10zł. To już wolę keno lub multi multi, w którym miałem 600zł..Bilans dnia
			UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
	Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- 
				Amigo007
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Bilans dnia
Brawo SATEL, nasze polskie zdrapki są do niczego. Nawet w zdrapkach za 20zł obecnie, maximum co można ugrać to 200zł. W wielkiej zdrapce za 30zł co najwyżej na farcie można jeszcze trafić 400zł. Nie ma co wyrzucać bez sensu na te zdrapki dużo pieniędzy. Najlepiej wcale. Ja ograniczyłem bardzo zdrapki. A regularnie dobre bilanse, i co chwila wrzucane zdjęcia przez niektórych użytkowników. Świadczy o dużej ilości kupowanych zdrapek. Nie może tak być, że co chwila ktoś idzie i na np. 2 sztuki wygrywa lub mu się zwraca. No chyba że kupuje w pięciu różnych punktach, i w 4/5 przegrywa. To bilans w co piątym punkcie może być dobry.   U mnie przez kilka lat też trochę wtopiłem. A największy sukces to 200zł w zdrapce za 10zł. To już wolę keno lub multi multi, w którym miałem 600zł..
  U mnie przez kilka lat też trochę wtopiłem. A największy sukces to 200zł w zdrapce za 10zł. To już wolę keno lub multi multi, w którym miałem 600zł..

U mnie przez kilka lat też trochę wtopiłem. A największy sukces to 200zł w zdrapce za 10zł. To już wolę keno lub multi multi, w którym miałem 600zł..- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Ja tak samo ściąłem zdrapki maksymalnie. a jak już biorę to tylko te za 2 zł.Niestety nie jestem na tyle majętny, aby bawić w się w ten luksusowy produkt.

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz  

- Cytryna zwyczajna
- Maniak
- Kontakt:
24x LOTEK - 16ZŁ 
2x PREMIA 777 - 0
2x POLSKA GOLA - 14ZŁ
1X 500 OD RĘKI - 0
1X CZARNY KOT - 0
BILANS: -21ZŁ

2x PREMIA 777 - 0
2x POLSKA GOLA - 14ZŁ
1X 500 OD RĘKI - 0
1X CZARNY KOT - 0
BILANS: -21ZŁ
- Cytryna zwyczajna
- Maniak
- Kontakt:
10x LOTEK - 3zł
2x PREMIA 777 - 0
1x KRZYŻÓWKA XL - 0
BILANS: -32
Od jutro po max jednej zdrapce za 10zł, no i kupony.

2x PREMIA 777 - 0
1x KRZYŻÓWKA XL - 0
BILANS: -32
Od jutro po max jednej zdrapce za 10zł, no i kupony.
- SATEL
- Cwaniak
- Kontakt:
U mnie detox. Pod koniec miesiąca znów chwila w Polsce i spróbuję szczęścia ponownie, ale na spokojnie. Skupię się na:
- 10x Kasa (sporo u mnie zieleni)
- Rozbij Bank (złotego też sporo w dobrych przedziałach - nie zdziwię się jeśli główna padnie w Wlkp.)
- Świąteczny kalendarz
- Premia777 (śmierdzi mi tu główną w najbliższych dniach)
- Szafiry (sporo w okolicach gdzie się kręcę)
W przyszłym tyglu podrapię jeszcze trochę w jurkach i może uda się kolejny urlop wydrapać

- 10x Kasa (sporo u mnie zieleni)
- Rozbij Bank (złotego też sporo w dobrych przedziałach - nie zdziwię się jeśli główna padnie w Wlkp.)
- Świąteczny kalendarz
- Premia777 (śmierdzi mi tu główną w najbliższych dniach)
- Szafiry (sporo w okolicach gdzie się kręcę)
W przyszłym tyglu podrapię jeszcze trochę w jurkach i może uda się kolejny urlop wydrapać

- Cytryna zwyczajna
- Maniak
- Kontakt:
2X GÓRA KASY - 0
2X DIAMENTOWE 7 - 20ZŁ
2X LOTEK - 0
2X WINGO - 3ZŁ
1X SUPER 7 - 2ZŁ
1X SZCZĘŚLIWE LINIE - 3ZŁ
BILANS: -15ZŁ

2X DIAMENTOWE 7 - 20ZŁ
2X LOTEK - 0
2X WINGO - 3ZŁ
1X SUPER 7 - 2ZŁ
1X SZCZĘŚLIWE LINIE - 3ZŁ
BILANS: -15ZŁ
- Cytryna zwyczajna
- Maniak
- Kontakt:
2 x Diamentowe 7 - 0
1 x Super Linie - 5
5 x Lotek - 0
1 x Super 7 - 0
3 x Szczęśliwe linie - 0
BILANS: -26ZŁ

1 x Super Linie - 5
5 x Lotek - 0
1 x Super 7 - 0
3 x Szczęśliwe linie - 0
BILANS: -26ZŁ
- Cytryna zwyczajna
- Maniak
- Kontakt:
5x LOTEK - 3ZŁ
1X DIAMENTOWE 7 - 5ZŁ
5X SZCZĘŚLIWE LINIE - 9ZŁ
2X SUPER 7 - 0
BILANS: -12ZŁ
edit: 3x szcz. linie - 9zł

1X DIAMENTOWE 7 - 5ZŁ
5X SZCZĘŚLIWE LINIE - 9ZŁ
2X SUPER 7 - 0
BILANS: -12ZŁ
edit: 3x szcz. linie - 9zł
- Cytryna zwyczajna
- Maniak
- Kontakt:
Wczoraj: 
2x WINGO -
2X SZCZĘŚLIWE LINIE -
2X LOTEK - 1ZŁ
BILANS: -13ZŁ
DZISIAJ:
4X SZCZĘŚLIWE LINIE - 18ZŁ
1X LOTEK - 2ZŁ
1X DIAMENTOWE 7 -
2X SUPER 7 - 4ZŁ
BILANS: +2ZŁ 8-)

2x WINGO -
2X SZCZĘŚLIWE LINIE -
2X LOTEK - 1ZŁ
BILANS: -13ZŁ
DZISIAJ:
4X SZCZĘŚLIWE LINIE - 18ZŁ
1X LOTEK - 2ZŁ
1X DIAMENTOWE 7 -
2X SUPER 7 - 4ZŁ
BILANS: +2ZŁ 8-)
- SATEL
- Cwaniak
- Kontakt:
Siema  

Dzisiaj w dobrym humorze i z dobrym wynikiem Podleciałem sobie wczoraj na Majorkę odebrać wcześniejszą wygraną (chciałbym tak pisać co miesiąc
 Podleciałem sobie wczoraj na Majorkę odebrać wcześniejszą wygraną (chciałbym tak pisać co miesiąc  ). Dzisiaj wbiłem do banku z pewnymi obawami, ale bez problemów. Kasa wypłacona i można drapać dalej
 ). Dzisiaj wbiłem do banku z pewnymi obawami, ale bez problemów. Kasa wypłacona i można drapać dalej  Zaliczyłem podczas zwiedzania kilka punktów, ale drapane było w międzyczasie. Prawie wszędzie na zero, dlatego pozwalałem sobie na zakupy dalej. W pierwszym dniu drapania wpadł wujek Jurek
 Zaliczyłem podczas zwiedzania kilka punktów, ale drapane było w międzyczasie. Prawie wszędzie na zero, dlatego pozwalałem sobie na zakupy dalej. W pierwszym dniu drapania wpadł wujek Jurek  

Krótki bilansik w kwotach:
5x zdrapki po 10€ (100, 20, 10)
10x zdrapki po 5€ (10, 10, 5, 5, 5, 5)
3x zdrapki po 3€
1x zdrapka po 2€ (10)
Bilans: +69€
Pewnie do końca tygla będzie minus, ale póki co cieszy Zdjęcie robione ziemniakiem
 Zdjęcie robione ziemniakiem 

Dzisiaj w dobrym humorze i z dobrym wynikiem
 Podleciałem sobie wczoraj na Majorkę odebrać wcześniejszą wygraną (chciałbym tak pisać co miesiąc
 Podleciałem sobie wczoraj na Majorkę odebrać wcześniejszą wygraną (chciałbym tak pisać co miesiąc  ). Dzisiaj wbiłem do banku z pewnymi obawami, ale bez problemów. Kasa wypłacona i można drapać dalej
 ). Dzisiaj wbiłem do banku z pewnymi obawami, ale bez problemów. Kasa wypłacona i można drapać dalej  Zaliczyłem podczas zwiedzania kilka punktów, ale drapane było w międzyczasie. Prawie wszędzie na zero, dlatego pozwalałem sobie na zakupy dalej. W pierwszym dniu drapania wpadł wujek Jurek
 Zaliczyłem podczas zwiedzania kilka punktów, ale drapane było w międzyczasie. Prawie wszędzie na zero, dlatego pozwalałem sobie na zakupy dalej. W pierwszym dniu drapania wpadł wujek Jurek  
 Krótki bilansik w kwotach:
5x zdrapki po 10€ (100, 20, 10)
10x zdrapki po 5€ (10, 10, 5, 5, 5, 5)
3x zdrapki po 3€
1x zdrapka po 2€ (10)
Bilans: +69€
Pewnie do końca tygla będzie minus, ale póki co cieszy