Zdrapki w Hiszpanii wydają się być bardziej pro-klienckie więc już odkładam budżet na hiszpańskie drapanie

Powodzenia i gratulacje, zaskocz nas czymś jeszcze

W piątek z rana koniec przygody. Liczę po cichu, że mi Krzysiek wykrakał 2x więcej niż ostatnio
 W piątek z rana koniec przygody. Liczę po cichu, że mi Krzysiek wykrakał 2x więcej niż ostatnio  

Kobiecie obiecałem kolejne wakacje, jeśli wpadnie tysiak i już sama się rozgląda za punktami
 Kobiecie obiecałem kolejne wakacje, jeśli wpadnie tysiak i już sama się rozgląda za punktami 
 Dzielnie szukałem, ale jeszcze nie tym razem
 Dzielnie szukałem, ale jeszcze nie tym razem  Wczoraj srogi przemiał bez losowej i sporo pustaków. Minus też spory. Trochę jestem wzrokowcem i mniej mnie drażni -50€ niż -100PLN. Pewnie wynika to z samej liczby kupionych zdrapek. W hiszpańskich jednak wpadały mi losowe wygrane i pustaków sumarycznie mniej niż mam w polskich. Kwestia szczęścia i każdy lubi bardziej, gdzie mu więcej hajsu wpada
 Wczoraj srogi przemiał bez losowej i sporo pustaków. Minus też spory. Trochę jestem wzrokowcem i mniej mnie drażni -50€ niż -100PLN. Pewnie wynika to z samej liczby kupionych zdrapek. W hiszpańskich jednak wpadały mi losowe wygrane i pustaków sumarycznie mniej niż mam w polskich. Kwestia szczęścia i każdy lubi bardziej, gdzie mu więcej hajsu wpada  
  Niebawem podrapię ponownie nasze zdrapki. Spróbuję przełamać zaporową jak dla mnie granicę 50 zyla
 Niebawem podrapię ponownie nasze zdrapki. Spróbuję przełamać zaporową jak dla mnie granicę 50 zyla  Pozdr
 Pozdr 
 Podsumowanie 3ech ostatnich dni. Pustaków sporo i jedynie szafiry jako tako.
 Podsumowanie 3ech ostatnich dni. Pustaków sporo i jedynie szafiry jako tako. Od jutra zmiana miejscówki. Szafirów raczej nie spotkam, ale może bank się uda rozbić
 Od jutra zmiana miejscówki. Szafirów raczej nie spotkam, ale może bank się uda rozbić  Pozdr.
 Pozdr. Zobaczymy, czy do niedzieli uda się w jakiś dzień na plus wyjść.
 Zobaczymy, czy do niedzieli uda się w jakiś dzień na plus wyjść.Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 14 gości