Nie będę Ci odradzał tylko życzył powodzenia. Co do wyboru trzeba niestety samemu zdecydować. Jak pisałem po kupnie całej paczki Premii za 5zł pewno w grudniu się skuszę i raczej to będą nowe linie chyba "Extra LInie" za 10 zł. Choć chyba skubanie sztuka po sztuce nowej paczki jest naprawdę niezłym wyjściem sugerując się przypuszczalnymi rozkładami wygranych w tematach poszczególnych zdrapek.
Dodano po 7 minutach 19 sekundach:
Zgodnie z tym co napisał Nutaharion w cytowanym poście jeżeli 100zł nie było w ostatnim losie to być może byłaby szansa nawet na wyjście na mały plus. Tym sposobem to chyba właściwie tylko można drapać zdrapki za 10zł i droższe bo patrząc na rozkład wygranych w mojej paczce premii było ciężkoNutaharion pisze: ↑17 lis 2019, 10:32Kiedyś brałem sporymi ilościami zdrapkę "Szybki Milion", a wszystko dlatego, że znany był rozkład nagród a zwrot wynosił 170 / 180 zł, więc naprawdę fajnie dało się rozpracować paczkę wyciągając najwyższe wygrane a zostawiając zwroty i pustaki.
I w sumie z 2 dni temu szukałem znowu dla siebie takiej zdrapki i wydaje mi się, że najlepszym wyborem byłby "Jubileuszowy Milion". Jeżeli wierzyć rozkładom:
Suma nagród gwarantowanych w paczkach wynosi: 160/170/180 zł
Prawdopodobne rozkłady:
2 x 50 zł + 4 x 20 zł
2 x 50 zł + 3 x 20 zł
3 x 50 zł + 1 x 20 zł
1 x 100 zł + 1 x 50 zł + 1 x 20 zł
1 x 100 zł + 4 x 20 zł
1 x 100 zł +3 x 20 zł
Wg mnie startując z pełnej paczki można sobie i podrapać i nie być na tak wielkim minusie jak to by zapewne miało miejsce przy normalnej paczce zdrapek. Oczywiście, istnieje szansa, że np. 100 zł będzie w ostatnim losie i wtedy należałoby się pogodzić ze stratą np. 140 zł, ale szanse na to, że tak będzie to 7%, czyli przeważnie to 100 zł, czy komplet pięćdziesiątek powinien wpaść szybciej![]()