Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]
Info z dzisiaj:
- Załączniki
-
- KoniecCzerwiec.jpg (20.57 KiB) Przejrzano 625 razy
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Jak widzę ze w nowym Paradiso zeszło 30% i nie padła jeszcze żadna główna a jest ich 12 i jakieś pojedyncze z nagród niższych stopni to znowu dochodzę do wniosku że tym bardziej nie warto szukać starego Paradiso. Ludzie po prostu nie rozumieją tej zdrapki i że te wysokie kwoty wygrywa się po ukosie, wygrane idą w kosz.
W super 13 jest taki burdel że ja już nawet nie wiem na jakich numerach zaczyna się zielona. Numery paczek z kosmosu...
Kierunek kasa chyba warto szukać ale u mnie na pewno nie ma dobrych przedziałów.
W lipcu powinni skończyć RD7, Happy77, 7 13 21, być może poleci Vegas lub stara EP.
W super 13 jest taki burdel że ja już nawet nie wiem na jakich numerach zaczyna się zielona. Numery paczek z kosmosu...
Kierunek kasa chyba warto szukać ale u mnie na pewno nie ma dobrych przedziałów.
W lipcu powinni skończyć RD7, Happy77, 7 13 21, być może poleci Vegas lub stara EP.
- Mejkap
- Maniak
- Kontakt:
Aktualizacja 
- Załączniki
-
- Messenger_creation_22868B22-081E-4A37-9843-EAF2A4267DDB.jpeg (56.38 KiB) Przejrzano 191 razy