W ostatnich dniach sprawdziłem i praktycznie nie ma super bonusa u mnie, Magnetyczne 5 tylko fioletowe, bonus 7 w złym przedziale. Nowości nudne i słabe. Co najwyżej zrobię sobie jakiś liniowo krzyżówkowy miks plus słoniki

Ja mam podobne postanowienie choć podobną kwotę przegrałem przez caly miesiąc grudzien (najgorszy miesiąc od bardzo dawno) licząc we wszystkich grach, na samych zdrapach będzie pewnie ok 150zł ale w skali roku to i tak wychodzi zdecydowanie za dużo mimo , że jakimś wielkim fanem zdrapek nie jestem.pablovsky pisze: ↑01 sty 2025, 15:13Zdrapki sylwestrowe zdrapane! Zeszło we dwie osoby około pięciu godzin.![]()
I oczywiście żadnej sensacji, zgodnie z moimi założeniami.
Krótkie podsumowanie:
Łącznie zdrapek: 125 szt. (wszystkie z całego roku 2024, oprócz tej najdroższej za 30zł)
KOSZT: 612,00 zł
ZWROT: 283,00 zł (46%)
wynik końcowy: - 329,00 zł
Jedyne zdrapki, które "zarobiły na siebie", a więc przyniosły czysty zysk, to Owocowa eksplozja, Lucky koniczyna, Król Cash oraz Lecą dolary.
Z ciekawostek mogę jeszcze dodać, że wszystkie zdrapki w cenie 20zł okazały się pustakami.
Wniosek jest taki, że rezygnuję z tej zabawy ostatecznie.
To naprawdę niesamowity wynik jak na zdrapki, musiałeś mieć niesamowite szczęście. Ale żaden wynik mnie już nie przekona z rezygnacji.mzielakzielakm pisze: ↑01 sty 2025, 19:40U mnie wynik zdecydowanie lepszy , wpadło 100 w extra liniach , 30 w owocowej , 20 w zodiaku i po 5 w pensji i plaży. A dziś kupując mini na stacji ,wziąłem krzyżówkę za 10 i wpadło 200 ziko. Także rozpoczęcie roku na plus
Hmm... Napiszę tak. Chcę zrobić odwrotnie. Rezygnuję z aplikacji Lotto, ponieważ jak podliczyłem wpłaty przez ostatnie sześć miesięcy, to się lekko przeraziłem. Od teraz kolektura. Mam ich od liku obok bloku, lepiej podejść z kuponem w drodze do pracy i wysłać..Taki rytuał i o wiele mniejszy wydatek. I też mam zamiar grać w liczbowe, no i oczywiście ruletka, gdzie zawsze można coś ugryźć.
A ja dziękuję Tobie, że uczciwie przedstawiasz obraz swojej gry. Pech, czy nie, szczęście czy jego brak, trzeba pokazywać prawdę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości