Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Re: Przybyło - ubyło
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Przybyło - ubyło
Co do szybkiego 100 to nadal mnie ciekawi w jaki sposób oni chcieliby zmienić w nim tabelkę, bo jakby 100zł było co 4 paczki to nadal by się opłacało je kupować tylko nazwa zdrapki wtedy już nie pasuje bo 100zł co 200 czy więcej losów już wcale nie jest takie "szybkie" i właściwie zdrapka będzie niewiele odbiegać od super linii i nawet bardziej będzie się opłacało wziąć np. jedną MP zamiast dwóch szybkich i w tym momencie szybkie 100 dużo traci na wartości, więc albo musi powrócić w niezmienionej formie albo 100zł nie może być rzadziej niż co 3 paczki
Poza tym ich tok myślenia jest dziwny, bo lada dzień wpuszczą Kocham Polskę gdzie 50zł jest co 75 losów i stworzyli taką zdrapkę bez własnej przymuszonej woli, ale 100zł co 100 losów już jest dla nich problemem...

Poza tym ich tok myślenia jest dziwny, bo lada dzień wpuszczą Kocham Polskę gdzie 50zł jest co 75 losów i stworzyli taką zdrapkę bez własnej przymuszonej woli, ale 100zł co 100 losów już jest dla nich problemem...
- Super7
- Kolektor
- Kontakt:
Re: Rozpoczęcie/zakończenie sprzedaży zdrapek [Przybyło - ubyło]
Przyszłe zdrapki które już się pojawiły na terminalu:
- 457 Super 7
- 458 Ekstra Pensja!
- 457 Super 7
- 458 Ekstra Pensja!
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Wiadomo coś o jakichś zakończeniach? Jestem ciekawy czy uda się podbić starą EP do jakiegoś fajnego poziomu wyzwalającego jakieś większe zakupy czy zgarną główne dla siebie i wpuszczą nową edycję pustaków.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
A jakie macie wspomnienia ze zdrapką 250.000 w Banku? Ja bardzo dobre, to zdrapka za 5zł, w której miałem najwięcej wygranych na pewno na przestrzeni lat, a ma powrócić na wiosnę.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
A wiesz coś więcej jakie jeszcze zdrapki mają się pojawiać w przyszłym roku?
250 w banku to jedna z moich ulubionych zdrapek za 5zł. Miałem w niej 1-2x50zł, 4-5x25zł i pełno zwrotów. Podobała mi się grafika tej zdrapki, 15 szans na wygraną i ten dodatkowy sejfik
250 w banku to jedna z moich ulubionych zdrapek za 5zł. Miałem w niej 1-2x50zł, 4-5x25zł i pełno zwrotów. Podobała mi się grafika tej zdrapki, 15 szans na wygraną i ten dodatkowy sejfik

-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Pytałem o 250.000 w Banku, bo to moja ulubiona zdrapka za piątaka, Maxi Cash, bo sporo osób pisało, no i Świąteczny Kalendarz(czy cokolwiek się zmieni w nim), wcześniej o Kopalnię i Szybkie 100,ale to już pisałem, ze Kopalnia na 100% ma być, Szybkie 100, to myślę, że zero szans w oryginalnej formie w 2019. A tutaj, Kalendarz będzie jak był, premiera też standardowo przełom października/listopada. Bankowa ma być tak myślę, na 90%, premiera tamtej edycji była na początku marca, także pewnie będzie tak i tym razem, a Maxi Cash, przewija się, także całkiem nie zrezygnowano z niego, ale raczej bez entuzjazmu, także powiem 20%, że będzie w 2019.
- Super7
- Kolektor
- Kontakt:
@Nutaharion z zakończeń póki co wiem tylko tyle co napisałem tutaj (do 10.10 bodajże), ale niedługo PRS przyjedzie to postaram się coś dowiedzieć 
@grzybek Słyszałem plotki o kolejnej zdrapce sprzedawanej w pakietach po 10 szt. no i nowej za 30 zł, ale są to tylko niepotwierdzone plotki, konkretów niestety nie znam póki co
PS. Na terminalu pojawiła się kolejna nowa zdrapka: 459 - Premia 777

@grzybek Słyszałem plotki o kolejnej zdrapce sprzedawanej w pakietach po 10 szt. no i nowej za 30 zł, ale są to tylko niepotwierdzone plotki, konkretów niestety nie znam póki co

PS. Na terminalu pojawiła się kolejna nowa zdrapka: 459 - Premia 777

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Fajnie, że będzie wznowienie zdrapki 250 tysięcy w banku
Identycznie mogłoby być z Maxi Cash'em. Mam nadzieję, że go przywrócą 8-)

- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Premia 777 to pewnie nastepstwo WZ777 bo za 30 zł jest tylko jedna i bez glownych a sprzedaje się calkiem całkiem.