Tak macie rację. Nagrywając takie filmy trzeba robić show. Musi być jakieś urozmaicenie bo byłoby za nudno. Z resztą widzowie sami piszą co lubią, co chcą oglądać itp. Co do rodzajów zdrapek to jakbym miał drapać sam dla siebie to też wybrałbym tylko te z gorących przedzialów. Chociaż czasami lepszy wróbel w garści... Mogę drapać latami zdrapki w dobrych przedziałach i nie trafić nic a 3x kupić zdrapkę w kiosku dla show i wygrać parę stówek. Miałem 3x taką sytuację, że odpuściłem: szarą Mega Pensję, Diamentową 7 i Wielką777 ze względu na brak głównych w danym czasie a potem wisiało 1000zł, 700zł i 1000zł. Oczywiście mógłbym nie wybrać tej wygranej spośród tych 3-4 co zostały no ale sama świadomość.
Generalnie z reklam zwraca się wszystko a nawet zostaje małe "kieszonkowe" więc ta ilość przedrapanych zdrapek i te minusy mogą przerażać w jakieś perspektywie czasu ale budżet nie cierpi, więc póki co korzystam

Grudzień był rekordowy po wpadło kilkaset złotych na plus

ale też tylko dzięki reklamom bo z samych zdrapek byłem na minusie. Nawet strzelone 100zł w Podwójnej Grze i 300zł w Brylantach nie dałyby zysku. Bez YT skupiłbym się na kilku sztukach na miesiąc. Statystyka jest bezlistosna.