Zagraniczne Zdrapki
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Zagraniczne Zdrapki
Genialna jest ta zdrapka planszowka
oj nie mogę się doczekac aż u nas takie będą.

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
5 Inni to lubia
Jestem obecnie na wakacjach na Teneryfie i oczywiście musiałem spróbować swojego szczęścia w ichniejszych zdrapkach.
W pobliskim spożywczaku są dostępnie zdrapki w cenie 1 i 2 €. Po droższe odsyłają do punktów ONCE, czyli do mobilnych stanowisk sprzedających zdrapki. Nie wiedziałem gdzie miałby być najbliższy więc oszczędzałem sobie potrzeby szukania stosownych informacji.
Kupiłem w spożywczaku łącznie różne zdrapki tak żeby wyszło 20 €. Wpadła drobnica w postaci 8€ i taki oto gruby okaz
Kobieta jak zobaczyła to powiedziała, że takiej kwoty u niej nie wypłacę i dogadaliśmy się "jako-tako" w sprawie wskazówek gdzie i o której będzie mobilny ONCE.
Udało się wypłacić ten piękny okaz, i wziąłem jedną "Milionario" za 5€ bo miał normalnie pełen arsenał zdrapek. Wpadło ku uciesze 10€, więc niedługo muszę tam wrócić i zobaczyć co jeszcze mogę tam podrapać. Widziałem jakąś fajną za 3€, coś w formie jakiejś niebieskiej ruletki - zasady chyba bardziej skomplikowane, ale spróbuję
Tutaj zdjęcie okazu, który mnie zmusił do szukania oficjalnego dystrybutora w punkcie mobilnym:
W pobliskim spożywczaku są dostępnie zdrapki w cenie 1 i 2 €. Po droższe odsyłają do punktów ONCE, czyli do mobilnych stanowisk sprzedających zdrapki. Nie wiedziałem gdzie miałby być najbliższy więc oszczędzałem sobie potrzeby szukania stosownych informacji.
Kupiłem w spożywczaku łącznie różne zdrapki tak żeby wyszło 20 €. Wpadła drobnica w postaci 8€ i taki oto gruby okaz

Kobieta jak zobaczyła to powiedziała, że takiej kwoty u niej nie wypłacę i dogadaliśmy się "jako-tako" w sprawie wskazówek gdzie i o której będzie mobilny ONCE.
Udało się wypłacić ten piękny okaz, i wziąłem jedną "Milionario" za 5€ bo miał normalnie pełen arsenał zdrapek. Wpadło ku uciesze 10€, więc niedługo muszę tam wrócić i zobaczyć co jeszcze mogę tam podrapać. Widziałem jakąś fajną za 3€, coś w formie jakiejś niebieskiej ruletki - zasady chyba bardziej skomplikowane, ale spróbuję

Tutaj zdjęcie okazu, który mnie zmusił do szukania oficjalnego dystrybutora w punkcie mobilnym:
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- Filemon
- Lubi chajc
Ładna wygrana jak za 1 € 

- House
- Lottożłop
- Kontakt:
No graty. 50 x stawka 

- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
A nawet 100x bo 2x 50€ 8-)
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- mzielakzielakm
- Lottożłop
- Kontakt:
Nie no bomba. Jak tak bedzie Ci szło drapanie, to pewnie przedłużysz urlop o 2 tygodnie 

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Wydrap u nas ot tak od strzała, nie możliwe
Bogate wakacje

Bogate wakacje

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- House
- Lottożłop
- Kontakt:
ohohoh tak się to liczy - to już w ogóle kosmos

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Graty za skubanie € 

-
- Świeżak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Mniej więcej 2 tygodnie temu byłem na Krecie. Kupiłem 3 zdrapki o łącznej wartości 5€, niestety tylko w 1 wygrałem 2€, ale przynajmniej zobaczyłem że polskie zdrapki to chyba jedne z najlepszych i najciekawiej zrobionych.