JakaZdrapka.pl - czyli Ranking Zdrapkowy w nowej formie
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Re: JakaZdrapka.pl - czyli Ranking Zdrapkowy w nowej formie
Coś im się grubo wysypało.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Świeżak
- Kontakt:
Czy jakazdrapka,pl działa dobrze? Od kilku dni nie zmieniają się dane na tej stronie
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Od czasu wprowadzenia zabezpieczeń na stronie Lotto jest problem z wykonaniem pełnej aktualizacji, udaje mi się zaktualizować tylko kilka zdrapek dziennie. W wolnych chwilach coś tam przy tym dłubię ale mam tak mało wolnego czasu że na efekty będzie trzeba trochę poczekać

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Wierzymy w ciebie!Nutaharion pisze: ↑04 paź 2023, 11:55Od czasu wprowadzenia zabezpieczeń na stronie Lotto jest problem z wykonaniem pełnej aktualizacji, udaje mi się zaktualizować tylko kilka zdrapek dziennie. W wolnych chwilach coś tam przy tym dłubię ale mam tak mało wolnego czasu że na efekty będzie trzeba trochę poczekać![]()
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Czy da rade coś zrobić z aktualizacja? widze ze na przykład dane Extra lini sa ostatnie z 20 Pazdziernika. Może jakoś raz na tydzien wystarczy taka pełna aktualizacja. Może to kwestia finansow to zrobimy zrzute na to jakąś.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Przy zdrapce I <3 Big Cash [715] są złe litery kontrolne dla 20 zł. Powinny być [SSS]. A [UUU] to chyba dla 30 zł.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Poprawione, dzięki 

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)