Znacie kogoś kto wygrał 6?
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Cyc
- Kontakt:
Znacie kogoś kto wygrał 6?
Hej,
Czasem się trafiało na jakies wywiady z niby ludzmi co wygrali w lotto ale ciekawi mnie czy wy z waszego środowiska znacie kogoś kto trafił 6 i macie jakieś historie.
Czasem się trafiało na jakies wywiady z niby ludzmi co wygrali w lotto ale ciekawi mnie czy wy z waszego środowiska znacie kogoś kto trafił 6 i macie jakieś historie.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Re: Znacie kogoś kto wygrał 6?
może nie tyle znam, ale kojarzę rodzinkę ode mnie z ulicy, wygrali jakąś sporą sumkę. To było pewnie jakieś 10 lat temu (a może nawet więcej). Wcześniej to byli ludzie, którym raczej słabo się powodziło, mieszkali w niewykończonym domu, nieotynkowanym, takim z pustakiem na wierzchu. Po wygranej było widać że pojawiły się duże pieniądze. Szybko ogarnięto dom, podwórko, standardy jak na tamte czasy wysokie i robiły na sąsiadach wrażenie - jakieś witraże, wiaty, nowe auto itp. wiecie o co chodzi
podobno dużą część wygranej pożyczyli też rodzeństwu na rozkręcenie biznesu - restauracji. Niestety nie wypaliło i kasy nie odzyskali.. za jakiś czas zmienili też auto na gorszej jakości. W sumie taka trochę smutna historia i niewykorzystane możliwości

- Kaszmir
- Maniak
- Kontakt:
U mnie w mieście gość kilka lat temu trafił 6 nie wiem ile . Wiem tylko że w kilka lat rozwalił całą pulę po kasynach. Teraz z tego co słyszałem klepie biedę .
Kręci ksiądz i białogłowa, co ukręci w morde schowa.
-
- Maniak
- Kontakt:
Kumpel mojego znajomego trafił 5/5 w mini.
Wtedy dwie osoby trafiły po 160tys.

- Kaszmir
- Maniak
- Kontakt:
Ciekawe jak radzi sobie gość który trafił 193 banki w euro Jack
swoją drogą oglądałem relacje dwóch dziennikarzy którzy dotarli do tego człowieka a później czytałem gdzies gdy ktoś inny opisywał tego człowieka który wygrał i te dwie wersje były że sobą sprzeczne
można by zapytać czy faktycznie ta pula padła w PL 

Kręci ksiądz i białogłowa, co ukręci w morde schowa.
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Za czasów PRL dawno temu w dalszej rodzinie padła "6" , te sumy były trochę inne. Na część domu starczyło.
- Super7
- Kolektor
- Kontakt:
3 Inni to lubia
Jakiś czas temu osobiście kierowałem do oddziału klienta, który wygrał główną wygraną w jednej z gier (nie mogę podać szczegółów bo obowiązuje mnie tajemnica). Razem z nim sprawdzałem kilka razy ten kupon i powiem Wam, że to dziwne uczucie trzymać w ręku kupon na którym widnieją identyczne liczby, jak na wynikach z tego dnia 

-
- Cwaniak
- Kontakt:
Znam osobiście ludzi, którzy kilka lat temu w mieście, w którym pracuję i obecnie mieszkam, wygrali główną w Lotto ponad 11 mln zł. Wszyscy już wiedzą w tej miejscowości, gdzie mieszkają, jakie domy wybudowali, jakimi samochodami jeżdżą. Pozwalniali się też z pracy. Wieści tu się szybko roznoszą, a wiadomość wyszła od pracownicy banku, w którym milioner ma konto i na które to konto wypłynęła cała wygrana!
Dlatego uważam, że w takim przypadku tak wielką wygraną powinno się podzielić na kilka kwot i przesłać na różne konta. Ludzie się teraz boją o swoje życie, boją się, czy ktoś na nich nie napadnie, albo nie porwie wnuków dla okupu...
Dlatego uważam, że w takim przypadku tak wielką wygraną powinno się podzielić na kilka kwot i przesłać na różne konta. Ludzie się teraz boją o swoje życie, boją się, czy ktoś na nich nie napadnie, albo nie porwie wnuków dla okupu...
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
To co to za bank że przecieki są. Jakiś niepoważny ten bank. Pieniądze to trzeba trzymać w porządnym zaufanym banku.AgaMarusia11 pisze: ↑19 maja 2020, 2:27Znam osobiście ludzi, którzy kilka lat temu w mieście, w którym pracuję i obecnie mieszkam, wygrali główną w Lotto ponad 11 mln zł. Wszyscy już wiedzą w tej miejscowości, gdzie mieszkają, jakie domy wybudowali, jakimi samochodami jeżdżą. Pozwalniali się też z pracy. Wieści tu się szybko roznoszą, a wiadomość wyszła od pracownicy banku, w którym milioner ma konto i na które to konto wypłynęła cała wygrana!
- pat94
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Może to po prostu był fejkowy artykuł? Częsty zabieg, gdy nie mogą dotrzeć do danej osoby, a historia jest chwytliwa i ludzie z chęcią, by o tym poczytaliKaszmir pisze: ↑10 maja 2020, 23:03Ciekawe jak radzi sobie gość który trafił 193 banki w euro Jackswoją drogą oglądałem relacje dwóch dziennikarzy którzy dotarli do tego człowieka a później czytałem gdzies gdy ktoś inny opisywał tego człowieka który wygrał i te dwie wersje były że sobą sprzeczne
można by zapytać czy faktycznie ta pula padła w PL
![]()