W sumie tu ogólnie chodzi o to, że czym więcej zdrapywania, tym większa szansa na wygraną
No nie wiem, u mnie jak kupuje 3 lub 4 zdrapki to zawsze się coś trafia, ale oczywiście nie gram dla wygranej, tylko dla przyjemności, bo to dla mnie rodzaj pewnej rozrywki.kropka441 pisze: ↑11 cze 2020, 19:48Coraz gorzej jest wygrać coś w zdrapki. Oglądam też filmiki na youtubie i dużo jest takich gdzie nawet jedna zdrapka nie wygrywa. Ostatnio kupiłam 10 różnych po 10 zł i wszystkie puste. Myślę, że jak grać to sporadycznie bo inaczej się popłynie. W paczkach jest coraz mniej wygrywających zdrapek i naprawdę ciężko coś trafić, a i tak jak się trafi zwrot to zwykle się wymienia. Trzy albo 2 lata temu miałam największą wygraną 360zł . Łatwo policzyć, że przy systematycznej grze i tak jest się do tyłu. Człowiek cieszy się, że wygra 50 zł czy 100 zł, a i tak dużo więcej przegra. Dochodzę do wniosku,że jak już grać to tylko w gry liczbowe i też niezbyt często i za małe kwoty. Trzy razy miałam ostatnio trójkę przy jednym zakładzie w lotka i chyba tak będę grać, żeby być w grze ale nie sponsorować lotka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości