Zdrapki, które warto kupować.
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Zdrapki, które warto kupować.
Hej ! Mam do Was pytanie
które zdrapki są godne polecenia? Przedział cenowy obojętny, wiem, że są tu osoby, które się znają na tych tabelkach itp. Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam i dużo zdrowia 
- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Zdrapki, które warto kupować.
Hej. Wybacz, ale trochę bezsensowne jest Twoje pytanie. Jedyną odpowiedzią na nie jest: Kupować te, w których są jeszcze główne wygrane, a zdrapek w obiegu jest już naprawdę mało. Ale każdy ma indywidualne podejście do drapania przecież. Jeden woli męczyć 15 minut Krzyżówkę, inny woli w dwie minuty zdrapać kilka zdrapek za złotówkę. Jeszcze inny woli porządną dawkę adrenaliny więc powie, że warto kupować tylko te najdroższe zdrapki, bo tam można najwięcej wygrać.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Dziękuje za szczerą odpowiedź, chociaż wiem, że zadaje bezsensowne pytania 
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Tak jak boobs powiedział a ja od siebie dodam które zdrapki w danej cenie uważam za najlepsze pod wzgledem nagród pośrednich, czyli dające najwyższe szanse na nagrody rzędu 50-1000zł
1zł: lotek, vabank
2zł: szybkie 50, super 7, koty, deszcz/worek pieniędzy
3zł: krzyżówka
5zł: ekstra pensja, 250 w banku, duży lotek, kasa kasa, krzyżówka xl, super linie
10zł: 500 w banku, mega pensja, dobry rok, jubilotka, bonus 7
20, 25, 30- z różnych względów wszystkie są jednakowo słabe jak i dobre w zależności na co się patrzy. Jeśli decydujemy się na zakup drogiej zdrapki najlepiej brać te które posiadają jeszcze główne, na ten moment: klub milionerów, świąteczne odliczanie, pełny portfel, brylanty.
Pozostałe zdrapki z oferty ogólnie określę słowem szajs.
PS niech ktoś przeniesie temat do dyskusji ogólnej
1zł: lotek, vabank
2zł: szybkie 50, super 7, koty, deszcz/worek pieniędzy
3zł: krzyżówka
5zł: ekstra pensja, 250 w banku, duży lotek, kasa kasa, krzyżówka xl, super linie
10zł: 500 w banku, mega pensja, dobry rok, jubilotka, bonus 7
20, 25, 30- z różnych względów wszystkie są jednakowo słabe jak i dobre w zależności na co się patrzy. Jeśli decydujemy się na zakup drogiej zdrapki najlepiej brać te które posiadają jeszcze główne, na ten moment: klub milionerów, świąteczne odliczanie, pełny portfel, brylanty.
Pozostałe zdrapki z oferty ogólnie określę słowem szajs.
PS niech ktoś przeniesie temat do dyskusji ogólnej

-
- Świeżak
- Kontakt:
Dziękuję
właśnie o taką odpowiedź mi chodziło. Czytałam wcześniejsze Twoje różne wypowiedzi i zauważyłam, że jesteś konkretny człowiek, nie zawiodłam się
dziękuję za wszystko i przepraszam, że tak wrzuciłam posta w zdrapki, ale jeszcze nie ogarniam forum, dużo zdrowia życzę 
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Żadnych. Nie dość że główną co najwyżej mogłem powąchać to jeszcze odkąd te 400 w dolarach miałem to trafiam same puste. Dziś na 70 zł miksu ani złotówki. Od dziś gram 2 razy w tygodniu
Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Warto też zapoznać się z tematem w tym wątku https://forumlotek.pl/viewtopic.php?f=16&t=105&start=20Koniczynka89 pisze: ↑12 wrz 2021, 23:07Hej ! Mam do Was pytaniektóre zdrapki są godne polecenia? Przedział cenowy obojętny, wiem, że są tu osoby, które się znają na tych tabelkach itp. Z góry dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam i dużo zdrowia
![]()

Masz tu opisane rozkłady oraz szczegółowe rozpiski, dzięki którym będziesz wiedziała na co można liczyć w zdrapkach

Pomoże Ci w tym link, który podałam wyżej. Będziesz miała rozeznanie co warto kupić i sobie skubać

-
- Świeżak
- Kontakt:
Oo, dziękuję, takich konkretów szukałam
bardzo pomogłeś
powiem Ci, że ja nawet nie marzę o głównej, ale tak jak napisałeś, jakaś stówka, czy nawet dwie to już by mnie cieszyło. Pozdrawiam i dużo zdrowia 
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Raczej pomagałam jak już 
Pozdrawiam i wzajemnie zdrówka

Pozdrawiam i wzajemnie zdrówka
-
- Świeżak
- Kontakt:
Ojej, przepraszam, to było nieświadomie
mam nadzieję, że mi wybaczysz ten błąd !