Odebrana wygrana ze zdrapki
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Odebrana wygrana ze zdrapki
Miał ktoś taką sytuację. Moja mama poszła odebrać wczoraj 2 zł wygrane w zdrapce Super 7 i Pani w punkcie jej powiedziała że już wygrana jest odebrana. Na internet nie wrzucała tej zdrapki także nie wiem jak to możliwe. Co zrobić w tej sytuacji?
- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
Re: Odebrana wygrana ze zdrapki
Nie miałam takie sytuacji. Mała suma ale potencjalnie wielka awaria systemu, którą warto zgłosić.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Masz tam kod do szybkiego sprawdzenia wygranej. Pójdź z tym do czytnika w kolekturze, może na nim wyświetli inaczej. Albo znajdź inną kolekturę. A jak Ci zależy na tych 2 zł to idź do oddziału Lotto.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
do czytnika nie da rady. w tej zdrapce nie ma możliwości sprawdzania
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
- Super7
- Kolektor
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Mogła być taka sytuacja, że Twoja mama zaszła wcześniej do innej kolektury żeby tą zdrapkę wypłacić i podczas transakcji lottomat stracił połączenie. Często pracownicy takich punktów oddają tą zdrapkę klientowi z tekstem "proszę spróbować w innym punkcie", a po jakimś czasie połączenie zostaje przywrócone i zdrapka zostaje wypłacona, gdy klient już odejdzie no i w systemie ma ona status wypłaconej
Jedyne wyjście to udać się to oddziału, gdzie zostanie dokonana "powtórna wypłata", lub wysłać zdrapkę na adres najbliższego oddziału (tutaj odsyłam do tego tematu --> https://forumlotek.pl/viewtopic.php?f=16&t=447 )

Jedyne wyjście to udać się to oddziału, gdzie zostanie dokonana "powtórna wypłata", lub wysłać zdrapkę na adres najbliższego oddziału (tutaj odsyłam do tego tematu --> https://forumlotek.pl/viewtopic.php?f=16&t=447 )
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Miałem kiedyś podobną sytuację z krzyżówlą xl. Lottomat stracił połączenie, pani oddala mi zdrapke i poszedłem wymienić do innego punktu. Tam się okazało ze wygrana została już wypłacona. Wróciłem więc do pierwszego punktu i mówię że ta wygrana musiała się odblokować po moim wyjściu. Pani sprawdziła na lottomacie historię transakcji czy coś takiego i znalazła tą moją wygraną. Wygrana została wypłacona.Super7 pisze: ↑04 wrz 2022, 20:28Mogła być taka sytuacja, że Twoja mama zaszła wcześniej do innej kolektury żeby tą zdrapkę wypłacić i podczas transakcji lottomat stracił połączenie. Często pracownicy takich punktów oddają tą zdrapkę klientowi z tekstem "proszę spróbować w innym punkcie", a po jakimś czasie połączenie zostaje przywrócone i zdrapka zostaje wypłacona, gdy klient już odejdzie no i w systemie ma ona status wypłaconej![]()
-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Dla 2 zł nie sam sensu kombinować, tak myślę.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
w innej kolekturze na pewno nie wypłacała. zdrapka kupiona 300 km od mnie w Uniejowie. Dam sobie spokój z reklamacją bo list polecony droższy niż te 2zł.Super7 pisze: ↑04 wrz 2022, 20:28Mogła być taka sytuacja, że Twoja mama zaszła wcześniej do innej kolektury żeby tą zdrapkę wypłacić i podczas transakcji lottomat stracił połączenie. Często pracownicy takich punktów oddają tą zdrapkę klientowi z tekstem "proszę spróbować w innym punkcie", a po jakimś czasie połączenie zostaje przywrócone i zdrapka zostaje wypłacona, gdy klient już odejdzie no i w systemie ma ona status wypłaconej![]()
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
A ja mam pytanie z innej beczki może ktoś się orientuję jak to wyglada np jak jest główną wygrana w zdrapce to można ja odebrać w całym kraju?np kupuje zdrapke nad morzem wymieniam w Warszawie I wtedy co podają wygrana w Warszawie