Które zdrapki wg Was najlepiej kupować
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Które zdrapki wg Was najlepiej kupować
Wiele osób gra tutaj już latami ,większość ma dużego nosa co do wygranych ,i wie jak i co dobierać .Jeśli posiadasz jakąś wiedzę na temat co lepiej brać i uzasdniasz swój tok myślenia tak abyśmy wszyscy wychodzili na + podziel się informacją i sposobem na wygraną .
- Zefirek
- Lubi chajc
- Kontakt:
Re: Które zdrapki wg Was najlepiej kupować
Zależy ile możesz przeznaczyć na zdrapki,w jaką nagrodę celujesz.koksu123 pisze: ↑26 lut 2023, 14:41Wiele osób gra tutaj już latami ,większość ma dużego nosa co do wygranych ,i wie jak i co dobierać .Jeśli posiadasz jakąś wiedzę na temat co lepiej brać i uzasdniasz swój tok myślenia tak abyśmy wszyscy wychodzili na + podziel się informacją i sposobem na wygraną .
Na pewno warto się interesować tymi,których mało zostało i które się kończą.

Krakuska - świruska

-
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Do tego tymi co masz w dobrym przedziale u siebie.Zefirek pisze: ↑26 lut 2023, 16:29Zależy ile możesz przeznaczyć na zdrapki,w jaką nagrodę celujesz.koksu123 pisze: ↑26 lut 2023, 14:41Wiele osób gra tutaj już latami ,większość ma dużego nosa co do wygranych ,i wie jak i co dobierać .Jeśli posiadasz jakąś wiedzę na temat co lepiej brać i uzasdniasz swój tok myślenia tak abyśmy wszyscy wychodzili na + podziel się informacją i sposobem na wygraną .
Na pewno warto się interesować tymi,których mało zostało i które się kończą.![]()
- MobilisA075
- Lottożłop
- Kontakt:
Żadne najlepiej. U mnie w tym roku same plecy łapię. Ani 1 zł na plusie w żadnym miksie 

Zapraszam na kanał na YouTube Gracz Recykling
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
koksu123 pisze: ↑26 lut 2023, 14:41Wiele osób gra tutaj już latami ,większość ma dużego nosa co do wygranych ,i wie jak i co dobierać .Jeśli posiadasz jakąś wiedzę na temat co lepiej brać i uzasdniasz swój tok myślenia tak abyśmy wszyscy wychodzili na + podziel się informacją i sposobem na wygraną .
Jak masz farta to bez wskazówek coś fajnego trafisz a jak nie to zawsze bedziesz na minus niestety

-
- Świeżak
- Kontakt:
Dałem sobie spokój w plecy jestem jakieś 400 zł na zdrapkach w ciągu miesiąca ,na dobry rok w okolicach Kędzierzyna Kozla nie szukajcie
Jedyna zdrapka gdzie trafiłem 3 x po 100 zł i często miałem zwroty to bajeczna kasa ,wielkie krzyżówki diamentowy milion wszystko - big --- .W deluxe 7 czasami jakieś 50 złotych .Trzeba mieć farta i tyle .Co do gorących przedziałów nie jestem do końca pewien czy to tak funkcjonuje jak podaje strona jaka zdrapka .Nie jestem przekonany że akurat główna wygrana musi być w gorącym przedziale .Jeździć z miasta do miasta i szukać też mija się z celem .Jeśli trafi dana zdrapka do twojej kolektury to trafi .Same plecy mam w lotto i to na grube pieniądze niestety ,nic na + chociaż jakiś mały na zachętę
-
- Maniak
- Kontakt:
Jeśli mielibyście polecić jaką paczkę zdrapek kupić, jaka by to była? Zastanawiam się nad kupnem ale nie mam pojęcia jaką wybrać 

-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Ile osób tyle sugestii. Najważniejsze żeby była to paczka z dobrego przedziału

- Zefirek
- Lubi chajc
- Kontakt:
Za piątaka to moim zdaniem godna uwagi jest Zielona Kasa,za dychę Maxi Cash Party,a za trzy dychy oczywiście Pełny Portfel.
Ja nie kupuje zdrapek już od sześciu tygodni - 70 pustaków pod rząd wydrenowało mi kieszeń i skutecznie zniechęciło ...

Dodano po 2 minutach 5 sekundach:
Ja nie kupuje zdrapek już od sześciu tygodni - 70 pustaków pod rząd wydrenowało mi kieszeń i skutecznie zniechęciło ...

Dodano po 2 minutach 5 sekundach:
Zielona Pensja oczywiście

Krakuska - świruska

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
To coś ty i jak kupował ze 70 pustych zdrapek??
To chyba jeszcze tego nie było...
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz