Zastanawiam się też jaki wtedy mógł być nakład, jakie były wygrane. Jeśli ma ktoś jakieś informacje w tym temacie to proszę pisać

O to chodziło, dziękigrzybek pisze: ↑19 lip 2018, 12:59Czyżby to?uzyszkodnik pisze: ↑19 lip 2018, 12:57Na starym forum ktoś kiedyś zamieszczał link do niemieckiej strony, gdzie były pokazane wszystkie zdrapki, w tym PML.
http://www.walterge.de/Ausland/Polen/Polen.html
Czy tak lepiej było no nie wiem. Sam nie drapię od dawna, przygodę ze zdrapkami zacząłem tak naprawdę rok temu.Przemek pisze: ↑19 lip 2018, 13:13grzybek, dzięki za dokładne naświetlenie sytuacji![]()
Jak tak patrzy się na te stare zdrapki to człowiek aż żałuje, że nie urodził się parę lat wcześniej hehe. Tamte zdrapki wydają się mieć taki niepowtarzalny klimat. Nie mówiąc już o tym, że wygrane były o niebo lepsze i dużo łatwiej było trafić coś konkretnego. Ja kiedy zaczynałem przygodę ze zdrapkami to akurat kończyło się Xingo i Bitwa Morska. Wielka szkoda, że nie pojawiły się kolejne edycje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości