Koniec Super Szansy.
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Koniec Super Szansy.
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Re: Koniec Super Szansy.
Czytałam właśnie i chciałam założyć wątek 
No i dobrze, będzie spokój

No i dobrze, będzie spokój

-
- Maniak
- Kontakt:
Super Szansa nie powinna się nawet zaczynać, od samego początku była wyjątkowo nieudanym dodatkiem do gry.
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
No nareszcie koniec tego okropieństwa. Zdaje się że SS aktywowałem może 5 razy przez cały okres sprzedaży, oczywiście nigdy nie wygrałem choćby 2zł, powiem więcej - nawet jak miałem na kuponie nieaktywowany nr SS to i tak bym nigdy nie trafił
I tak samo kaskada powinna pójść do wora, a w zamian raz do roku losowanie Los Milionos albo Zakładów Specjalnych.

I tak samo kaskada powinna pójść do wora, a w zamian raz do roku losowanie Los Milionos albo Zakładów Specjalnych.
-
- Maniak
- Kontakt:
Sprawdziłem z ciekawości ile zakładów SS się sprzedało ostatnio i np. na wczorajsze wieczorne losowanie poszło ponad 50 tys. aktywacji. Polskiemu graczowi każdy szajs się wciśnie 
A co do "Kaskady" to mam mieszane uczucia - gra jest specyficzna, ma swoje wady, ale też zalety. Największą jej zaletą jest to, że najczęściej wśród gier liczbowych daje zwrot.

A co do "Kaskady" to mam mieszane uczucia - gra jest specyficzna, ma swoje wady, ale też zalety. Największą jej zaletą jest to, że najczęściej wśród gier liczbowych daje zwrot.
- Filemon
- Lubi chajc
Czasami chodzę do kolektury w której padło 2 miliony w super szansie.
- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Żegnam bez żalu, zagrałem może tak jak Grzybek z 5 razy i też chyba nie wygrałem nic, lub może 2 zł. Natomiast w mieście obok ktoś trafił główną w tej grze ale jakoś nie zachęciło mnie to do grania. Być może gdyby SS była dodatkiem po 1 zł, to kupowałbym częściej.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Kaskada jest raczej kolejna do odstrzelenia, a to dlatego że można ją zastąpić bardziej atrakcyjniejszą wersją tego typu dziwnej gry (właściwie zdrapki bo kaskada ma transze i nie jest stricte losowa).
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Kaskada to jest strasznie męcząca gra, w kółko trafiasz 2zł, od wielkiego dzwonu 8zł, trafić 25zł to już nie lada wyczyn a czymże jest 25zł...
Kaskada na starym forumlotto cieszyła się z początku dużą popularnością a i tak nie przełożyło się to na jakieś ciekawe wygrane użytkowników, przez cały okres starego forum były chyba tylko 2 przypadki trafienia po 1000zł. Statystyki mówią same za siebie. A temat zakończenia losowań kaskady przewijał się już kilka lat temu także można się spodziewać że pewnego dnia nastąpi jej koniec.
Kaskada na starym forumlotto cieszyła się z początku dużą popularnością a i tak nie przełożyło się to na jakieś ciekawe wygrane użytkowników, przez cały okres starego forum były chyba tylko 2 przypadki trafienia po 1000zł. Statystyki mówią same za siebie. A temat zakończenia losowań kaskady przewijał się już kilka lat temu także można się spodziewać że pewnego dnia nastąpi jej koniec.
-
- Maniak
- Kontakt:
Z tym tytułem to popłynęli, ale w tekście zawarto informacje odnośnie innych gier (kwestia zakładów wielolosowaniowych).
https://next.gazeta.pl/next/7,151003,29170748,lotto-totalizator-konczy-organizacje-jednej-z-najlepszych-gier.html#do_w=57&do_v=739&do_st=RS&do_sid=1046&do_a=1046#s=BoxOpLink
https://next.gazeta.pl/next/7,151003,29170748,lotto-totalizator-konczy-organizacje-jednej-z-najlepszych-gier.html#do_w=57&do_v=739&do_st=RS&do_sid=1046&do_a=1046#s=BoxOpLink