Wywiad z pracownikiem TS
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Wywiad z pracownikiem TS
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Re: Wywiad z pracownikiem TS
Co z tego że z 2022 roku, skoro nadal są tam główne 
Ja widziałem jak na wyspach w galeriach wciskali ludziom masowo Kalendarze Świąteczne gdzie sytuacja z nagrodami to jeszcze większa tragedia
Sam dostałem świąteczne zdrapki i oczywiście te bez głównych, czyli Kalendarz, Gwiezdna Fortuna i Crystal Cash
to już serio wolałbym stare Pieniędzy jak lodu gdzie byłaby szansa na trafienie transzy z główną 

Ja widziałem jak na wyspach w galeriach wciskali ludziom masowo Kalendarze Świąteczne gdzie sytuacja z nagrodami to jeszcze większa tragedia

Sam dostałem świąteczne zdrapki i oczywiście te bez głównych, czyli Kalendarz, Gwiezdna Fortuna i Crystal Cash

Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Być może pojawi się niedługo całe archiwum czata, przez co moglibyście zobaczyć też tamta dyskusje.
Był rok 2012, byłem zaproszony na 2 dni do Warszawy. Miałem okazję też podziwiać studio lotto w trakcie losowania na żywo.
Wtedy też rozmawialiśmy o takim spotkaniu z graczami. To dzisiaj może bardzo dziwić, ale w tamtym czasie część społecznościowa portalu multipasko, a konkretnie czat, była widziana przez TS jako miejsce największej tego typu aktywności graczy.
Profile firmowe na Facebooku, czy też grupy dyskusyjne na Facebooku, wtedy nie istniały! Lotto nie miało tam nawet swojego profilu. Więc nie mieli żadnego kanału społecznosciowego, a chcieli jakby połączyć się z graczami.
Pamiętam, że w trakcie rozmów padła między innymi prośba o zapowiedzi przyszłych zdrapek. Dawniej zdrapka trafiała na stronę dopiero w dniu premiery.
Niby 12 lat temu, a tyle się zmieniło
Był rok 2012, byłem zaproszony na 2 dni do Warszawy. Miałem okazję też podziwiać studio lotto w trakcie losowania na żywo.
Wtedy też rozmawialiśmy o takim spotkaniu z graczami. To dzisiaj może bardzo dziwić, ale w tamtym czasie część społecznościowa portalu multipasko, a konkretnie czat, była widziana przez TS jako miejsce największej tego typu aktywności graczy.
Profile firmowe na Facebooku, czy też grupy dyskusyjne na Facebooku, wtedy nie istniały! Lotto nie miało tam nawet swojego profilu. Więc nie mieli żadnego kanału społecznosciowego, a chcieli jakby połączyć się z graczami.
Pamiętam, że w trakcie rozmów padła między innymi prośba o zapowiedzi przyszłych zdrapek. Dawniej zdrapka trafiała na stronę dopiero w dniu premiery.
Niby 12 lat temu, a tyle się zmieniło

- Uriel
- Janusz Gry
- Kontakt:
Na Facebooku mają swój profil, ale jak napisałem na czacie - to schowani za botem.
Nikt z TS nie pomyślał, żeby własne forum stworzyć.
@Multipasko - rozumiem, że mam przyjemność pisać z adminem?
Nikt z TS nie pomyślał, żeby własne forum stworzyć.
@Multipasko - rozumiem, że mam przyjemność pisać z adminem?
-
- Janusz Gry
- Kontakt:
Zgadza się, jestem adminem.
- irekdon
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Witam
Mam również konto na multipasko i właśnie się zastanawiam w temacie czatu, tam nikt nie rozmawia, podawane są tylko informacje o losowaniach wygranych itp
-
- Maniak
- Kontakt:
Musisz się zalogować to będzie czat normalny. Tylko tam nie ma nic ciekawego piszą ogólnie te same osoby jakby boty , bo kto normalny miałby czas aby tyle siedzieć na forum. Ewentualnie jacyś psychofani forum lub osoby którym płacą za pisanie.
- irekdon
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Po zalogowaniem, widać że jest ruch, pierdoły piszą, ale jest życie, tutaj czat ma ruchy jarka od kota heheScenic pisze: ↑12 gru 2024, 17:21Musisz się zalogować to będzie czat normalny. Tylko tam nie ma nic ciekawego piszą ogólnie te same osoby jakby boty , bo kto normalny miałby czas aby tyle siedzieć na forum. Ewentualnie jacyś psychofani forum lub osoby którym płacą za pisanie.