Jak wyglądają Wasze punkty lotto? - foto
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Maniak
- Kontakt:
Re: Jak wyglądają Wasze punkty lotto? - foto
@Grzybek, uwielbiałem takie kolektury. U mnie w okolicy niestety takich nie uświadczę (choć w sumie i tak odkąd jest online ich prawie nie odwiedzam). Jednak parę razy w roku chodzę po jakieś zdrapki (urodziny, święta) i miło byłoby wpaść właśnie do takiej. W swoim dawnym mieście mam dosłownie jedną już typową kolekturę, ale nie jest wolnostojąca i jest połączona z salonem gier (choć to w sumie nie przeszkadza).
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
- Lottolotek22
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Re: Jak wyglądają Wasze punkty lotto? - foto
grzybek pisze: ↑02 lut 2025, 23:06Czy macie gdzieś w swoim mieście takie stare wolnostojące kolektury? Pochwalcie sięJeśli się uchowały to one najczęściej potrafią mieć jeszcze wystrój i kolorystykę dawnego Lotka. To jest mój ulubiony typ kolektury
bez salonu gier, bez gazet czy innych pierdół. Po prostu wchodzę do budki i jestem obsługiwany tylko w zakresie zdrapek lub gier liczbowych bo nic innego tam nie ma. Sprzedawcy w takich miejscach są przeważnie mili i ogarnięci, no i czuć klimat takich miejsc.
Orientuje się ktoś gdzie w Poznaniu takie znajdę? Raz spotkałem przy Śródce, sprawdziłem na mapach Google że jeszcze funkcjonuje, są nawet zdjęcia wnętrza i widać że ktoś tam serce wkłada żeby to fajnie wyglądało. Jeśli ktoś zna inne lokalizacje to chętnie je odwiedzę przy okazji![]()
Na mapie kraju jest jeszcze dużo tego typu kolektur. Ta akurat jest nowszego typu. Te oddają klimat (m. Bartoszyce). Październik 2024:
- Załączniki
-
- c93a6806-7079-4dd7-a857-57a4faf66ab0.jpeg (345.28 KiB) Przejrzano 1743 razy
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2024:10:29 19:55:54Image taken on:29 paź 2024, 18:55