Loteria świąteczna '24
-
- Maniak
- Kontakt:
Re: Loteria świąteczna '24
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
Zamierzam wpisywać swoje
Czas najwyższy coś wygrać!
Dodano po 2 minutach 42 sekundach:

Dodano po 2 minutach 42 sekundach:
Mam nadzieję, że ustawią żeby na mnie trafiło.

-
- Maniak
- Kontakt:
Wczoraj zagrałem za 6zł przez stronę a kodu nie dostałem do dzisiaj.
Z drugiej strony to kod z góry nie jest wygrany czy przegrany Są tzw. bramki czasowe Trzeba po prostu jako pierwszy zarejestrować kod w danej bramce.

Z drugiej strony to kod z góry nie jest wygrany czy przegrany Są tzw. bramki czasowe Trzeba po prostu jako pierwszy zarejestrować kod w danej bramce.
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Bo kody z aplikacji wysyłane są dopiero od zakupów dzisiejszych, z rana dopiero byla aktualizacja apki pod to
- pablovsky
- Uzależniony od gry
- Kontakt:
Nie lubię tych TS-owych loterii ale jak już dzisiaj dostałem dwa kody to wklepałem.
Ale można podobno też skanować, tylko zastawiam się gdzie? W apce nie ma takiej możliwości?
Ale można podobno też skanować, tylko zastawiam się gdzie? W apce nie ma takiej możliwości?
-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Czyli trzeba o 2 lub 3 nocy próbować gdy najmniej ludzi bierze udział choć nie powiedziane bo bralem juz udzial w innej loterii gdzie też były bramki czasowe i wpisywanie o różnych godzinach nocnych nie przyniosło żadnego efektu

Na pewno nie warto skanować kodów jeden za drugim tylko w odstępach czasowych bo większa szansa że się na taką bramkę trafi

-
- Cyc
- Kontakt:
Ogólnie to spoko te nagrody w tym roku. Fajnie że bramki czasowe dali.
-
- Maniak
- Kontakt:
Ja grałem w loterie żywiec gdzie też były bramki Miałem mase kodów a w tym roku nawet 5 monet nie wygrałem Źle to wspominam. 

-
- Janusz Gry
jak wklepałem kody i wyszło ze spróbuj nastepnym razem to ile jeszcze mam trzymać te kody? bo tam cos bylo zeby trzymac i czekac na dalsze losowania nagrod czy cos takiego. zastanawiam sie czy juz wywalic czy trzymac do konca roku, ale to sie za duzo makulatury zbierze