Loteria szczepionkowa
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Loteria szczepionkowa
Info:
W przypadku wygranej na numer telefonu komórkowego zostanie wysłane powiadomienie sms. Wiadomość sms zostanie także wysłana z PKO BP z kodem umożliwiającym wypłatę nagrody z bankomatu. Pieniądze będzie można również wypłacić w oddziale PKO BP.
Zapewne chodzi o te nagrody natychmiastowe.
Ja nic chyba nie wygrałem, żadnej informacji na telefon.
W przypadku wygranej na numer telefonu komórkowego zostanie wysłane powiadomienie sms. Wiadomość sms zostanie także wysłana z PKO BP z kodem umożliwiającym wypłatę nagrody z bankomatu. Pieniądze będzie można również wypłacić w oddziale PKO BP.
Zapewne chodzi o te nagrody natychmiastowe.
Ja nic chyba nie wygrałem, żadnej informacji na telefon.
- Snooki
- Lubi chajc
- Kontakt:
Ja chciałam mame zarejestrować przez infolinie ale tam tylko że można umówić się na szczepienie lub zmienić termin 

- GracekGracekx321
- Cwaniak
- Kontakt:
Dokładnie Snooki, chciałem zarejestrować babcię i tak samo miałem. 

- Snooki
- Lubi chajc
- Kontakt:
Chciałam o to zapytać TS na fb ale widzę że ktoś mnie uprzedził. I dobra odpowiedź TS jest odpowiedzialny tylko za losowanie nagród
a loteria Narodowego Programu Szczepień 

- kropka441
- Cwaniak
- Kontakt:
Można przez infolinie tylko trzeba wejść w szczepienia wybierając 1, a potem chyba było 2. Ja się zapisałam ale powiedziano mi, że każdy musi sam bo chciałam od razu zapisać rodziców ale musieli sami zadzwonić.
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
Tak naprawdę to chyba lepiej zapisać się na losowanie w sierpniu bo przysługuje nam 1 szansa na losowanie w każdym z "typów" losowań. Tygodniowe, miesięczne i w głównym losowaniu. A teraz pewnie zainteresowanie największe bo nowość i 1 milion osób już bierze udział w losowaniu. W sierpniu pewnie to trochę przycichnie.
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
- GracekGracekx321
- Cwaniak
- Kontakt:
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Odwalcie sie od Pod Wawelskiej bo jest bardzo dobra

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Po wybraniu numeru Infolinii trzeba wybrać na #1, potem słuchać komunikatu i wybrać odpowiedni numer, potem wysłuchać wszystkich zgód, zaakceptować je i dopiero połączenie z konsultantem, u którego można potwierdzić chęć wzięcia udziału w loterii.GracekGracekx321 pisze: ↑01 lip 2021, 16:24Dokładnie Snooki, chciałem zarejestrować babcię i tak samo miałem.![]()