Kolektura Lotto
- Lottolotek22
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Re: Kolektura Lotto
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Ktoś kto w TS wymyślił aby w takim okresie czyli mikołajki i przed świętami zmieniać system to powinien ze stołka polecieć. Ile się kolektorka namordowała by wysłać mi tylko Mini lotto to szkoda mówić. miałem jeszcze zamiar posłać Keno ale wymiękłem i ja i ona. Udało się jeszcze zdrapkę pchnąć i na tym finito. albo to nie działało w ogóle albo z gigantyczną zwiechą, kupon blankiet mieliło i wywalało. A opcja zagraj ponownie to w ogóle poległa. No dramat.
W dwóch innych kolektorach poszedłem z ciekawości sprawdzić to system w ogóle nie działał. Porażka, i to w takim okresie.
W dwóch innych kolektorach poszedłem z ciekawości sprawdzić to system w ogóle nie działał. Porażka, i to w takim okresie.
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Maniak
- Kontakt:
@Super7
Jak zmienił się ruch lub struktura klienta po wprowadzeniu lotto online? Przychodzą głównie osoby starsze, kupowane są częściej zdrapki, czy wszystko po staremu?
Jak zmienił się ruch lub struktura klienta po wprowadzeniu lotto online? Przychodzą głównie osoby starsze, kupowane są częściej zdrapki, czy wszystko po staremu?
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
-
- Cwaniak
- Kontakt:
aktualizacji ciąg dalszy
wracam dzisiaj z pracy i chce kupić zdrapek za 100 pln
na linii przystanek komunikacji miejskiej mój dom jest tylko jedna kolektura (pozostałe w innej części miasta i nie po drodze)
niestety nie kupiłem nic, od 17:30 nie działa nic, dowiedziałem się że od wczoraj to już 3 raz tak mają
wracam dzisiaj z pracy i chce kupić zdrapek za 100 pln
na linii przystanek komunikacji miejskiej mój dom jest tylko jedna kolektura (pozostałe w innej części miasta i nie po drodze)
niestety nie kupiłem nic, od 17:30 nie działa nic, dowiedziałem się że od wczoraj to już 3 raz tak mają
- ER33
- Moderator
- Kontakt:
Jak zmieniają, to przecież nigdy na lepsze. I dotyczy to każdej branży, nie tylko kulek lotto.
- Super7
- Kolektor
- Kontakt:
Ruch raczej się nie zmienił, a przynajmniej ja tego nie zauważyłem, na pewno "poważniejsi" gracze przeszli na lotto online, coraz mniej osób gra za większe kwoty...newużytkownik pisze: ↑07 gru 2021, 19:17@Super7
A co do wieku to po staremu, dużo klientów młodych (głównie zdrapki) i sporo klientów starszych-czasami jeszcze z pożółkłymi, starymi blankietami na których grają od wielu wielu lat

- Lottolotek22
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Niestety od aktualizacji systemu nie można już wysyłać zakładów na starszych blankietach. Jedynie na tych będących w kolekturze, z opcją Super Szansy.Super7 pisze: ↑08 gru 2021, 18:26Ruch raczej się nie zmienił, a przynajmniej ja tego nie zauważyłem, na pewno "poważniejsi" gracze przeszli na lotto online, coraz mniej osób gra za większe kwoty...newużytkownik pisze: ↑07 gru 2021, 19:17@Super7
A co do wieku to po staremu, dużo klientów młodych (głównie zdrapki) i sporo klientów starszych-czasami jeszcze z pożółkłymi, starymi blankietami na których grają od wielu wielu lat![]()
- Super7
- Kolektor
- Kontakt:
To prawda, nawet starsze 5-zakładowe blankiety EuroJackpota nie przechodzą...
-
- Świeżak
- Kontakt:
U mnie w Swarzędzu dopiero wczoraj ruszyły kolektury. W poniedziałek i wtorek praktycznie lottomaty działały po co najwyżej kilkadziesiąt minut przez cały dzień.
Dzisiaj lepiej, ale zwiechy są na monitorach (Keno, Szybkie 600). Przez większość czasu widniej tylko logo obu gier, a jak zaskoczy, to prezentowane losowania są mocno opóźnione.
Strona lotto - od jakiegoś czasu (jeszcze przed zmianą całego systemu) totalne nieporozumienie. Zwiechy, wylogowywanie bez żadnych komunikatów (nie mylić z automatycznym wylogowaniem przy graniu jednyn ciągiem 10 minut w jedna gierkę).
Dzisiaj totalna makabra - cały zestaw komunikatów i natychmiastowego wylogowywania.
Najlepsze są komunikaty: "wygląda na to, że nasz serwer poleciał w kulki", oraz "kulki poszły sobie na przerwę, zaraz wracają".
Dzisiaj lepiej, ale zwiechy są na monitorach (Keno, Szybkie 600). Przez większość czasu widniej tylko logo obu gier, a jak zaskoczy, to prezentowane losowania są mocno opóźnione.
Strona lotto - od jakiegoś czasu (jeszcze przed zmianą całego systemu) totalne nieporozumienie. Zwiechy, wylogowywanie bez żadnych komunikatów (nie mylić z automatycznym wylogowaniem przy graniu jednyn ciągiem 10 minut w jedna gierkę).
Dzisiaj totalna makabra - cały zestaw komunikatów i natychmiastowego wylogowywania.
Najlepsze są komunikaty: "wygląda na to, że nasz serwer poleciał w kulki", oraz "kulki poszły sobie na przerwę, zaraz wracają".
-
- Cwaniak
- Kontakt:
2 Inni to lubia