Loteriada 2022
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Świeżak
- Kontakt:
3 Inni to lubia
Re: Loteriada 2022
Ja to się pochwale, ze dziś znów wygrałam talon na balon czyli bezpłatnego totolotka. Już chyba 10, kiedyś miałam taki ciąg, że pani w kolekturze się śmiała, że cały dzień nikt a tu przychodzę ja i tadaaaaa
🥳
- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Dziś pierwszy raz widziałem w kolekturze firmowej TS-a wydruk z terminala o treści w stylu "Kolektorze pamiętaj o zniszczeniu zalegających loteriad"

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
To jedyna metoda, żeby na kuponie który zagraliśmy drukował się kod Loteriady. I kiedyś tak podczas jednej edycji było, nie pamiętam kiedy ale kojarzę coś takiego.KrZySiEk8964 pisze: ↑29 sie 2022, 22:47Mi też w takim kiosku typu Kolporter kobieta gadała, że dostali komunikat, że mają niszczyć i bla bla bla.
LOTTO musiało się w końcu dowiedzieć, uświadomić, że ludzie zbierają spore ilości i wklepują.
Nie zdziwię się, jak na drugi rok wprowadzą jakieś limity wklepywania loteriad dla "nieuczciwych" klientów.
A może idioci zamiast robić tą całą szopkę, zaczęli by drukować loteriade do kuponu od 6 zł i problem by się rozwiązał.
Talon potrafi dodrukowany wyjść, a tego nie potrafią ogarnąć.
- kropka441
- Cwaniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Dzisiaj pierwszy raz wygrałam darmowy zakład
.

- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
Ja w zasadzie kuponów prawie wcale nie kupuję, za to zdrapek od gromaKrZySiEk8964 pisze: ↑29 sie 2022, 22:47Mi też w takim kiosku typu Kolporter kobieta gadała, że dostali komunikat, że mają niszczyć i bla bla bla.
LOTTO musiało się w końcu dowiedzieć, uświadomić, że ludzie zbierają spore ilości i wklepują.
Nie zdziwię się, jak na drugi rok wprowadzą jakieś limity wklepywania loteriad dla "nieuczciwych" klientów.
A może idioci zamiast robić tą całą szopkę, zaczęli by drukować loteriade do kuponu od 6 zł i problem by się rozwiązał.
Talon potrafi dodrukowany wyjść, a tego nie potrafią ogarnąć.

btw do kiedy można wklepywać ?

-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Do 23:59 w niedzielębazylia pisze: ↑30 sie 2022, 22:33Ja w zasadzie kuponów prawie wcale nie kupuję, za to zdrapek od gromaKrZySiEk8964 pisze: ↑29 sie 2022, 22:47Mi też w takim kiosku typu Kolporter kobieta gadała, że dostali komunikat, że mają niszczyć i bla bla bla.
Talon potrafi dodrukowany wyjść, a tego nie potrafią ogarnąć.więc już lepiej będzie jak teraz
![]()
btw do kiedy można wklepywać ?![]()

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
Na pierwsze losowanie miałem od znajomego z kolektury 200 kuponów. Nic nie trafiłem i uznałem, że to jest nieuczciwe i wprowadzam tylko swoje kupony, nawet jak dają w kolekturze to nie przyjmuję albo wyrzucam. Tych losów jest tyle, że 200 w jedną czy w drugą, myślę że to mała różnica. Dlatego też dziwię się osobom, które grają po 10 zakładów Lotto na jedno losowanie. Dużo to nie zmienia a wydatek spory.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Na ostatni termin 24.08-04.09 zarejestrowałem ponad 1300 loteriad. Co więcej wszystkie rozłożyłem w czasie, w każdy dzień rejestrowałem po Ok. 100 oraz w odpowiednich odstępach czasowych (co minutę) tłumacząc sobie ze w ten sposób zwiększam swoje szanse. Efekt taki, ze nic nie wygrałem
ehhh

- Zefirek
- Lubi chajc
- Kontakt:
Sprawdziłeś tyle losów ?kamilos pisze: ↑07 wrz 2022, 14:48Na ostatni termin 24.08-04.09 zarejestrowałem ponad 1300 loteriad. Co więcej wszystkie rozłożyłem w czasie, w każdy dzień rejestrowałem po Ok. 100 oraz w odpowiednich odstępach czasowych (co minutę) tłumacząc sobie ze w ten sposób zwiększam swoje szanse. Efekt taki, ze nic nie wygrałemehhh

Krakuska - świruska

- Zefirek
- Lubi chajc
- Kontakt:
Na stronie Loteriady są wygrane kody.KrZySiEk8964 pisze: ↑07 wrz 2022, 15:56Skąd wiesz, że nie wygrałeś ?
Przecież trzeba czekać przynajmniej do jutra. SMS czy e-mail od LOTTO potrafi przyjść dzień po losowaniu. Co Wy ludzie tacy narwani ? Sam czekam do jutra do końca dnia i jak nikt się nie odezwie, to znaczy że nic nie wygrałem.
Dodano po 24 sekundach:
Zefirek pisze: ↑07 wrz 2022, 19:02Na stronie Loteriady są wygrane kody.KrZySiEk8964 pisze: ↑07 wrz 2022, 15:56Skąd wiesz, że nie wygrałeś ?
Przecież trzeba czekać przynajmniej do jutra. SMS czy e-mail od LOTTO potrafi przyjść dzień po losowaniu. Co Wy ludzie tacy narwani ? Sam czekam do jutra do końca dnia i jak nikt się nie odezwie, to znaczy że nic nie wygrałem.
Można sobie sprawdzić.
Krakuska - świruska