Kolektura Lotto
-
- Maniak
- Kontakt:
Re: Kolektura Lotto
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- Snooki
- Lubi chajc
- Kontakt:
Przypomnę że pisałam o tym w maju gdy TS zlecił takie badanie jednej z większych pracowni w tym kraju. https://forumlotek.pl/viewtopic.php?f=7&t=47&p=57025#p57025
-
- Cyc
- Kontakt:
Na razie cena lotto, multi i mini nie ulegnie zmianie, nie wiadomo od kiedy zdrożeje.
- Rocker
- Lottożłop
- Kontakt:
A ja mam takie pytanie bo ostatnio zdarza się , że firmowa kolektura lotto obok mnie jest zamknięta. Lub jej godziny otwarcia są krótsze. Zastanawiam się czy to nie z powodu braku pracowników i podwyżek płacy minimalnej. Jako kolektor raczej kokosów się nie zarabia, a przy aktualnych wzrostach płac minimalnych kiedyś wyższe od niej pensje aktualnie się z nią zrównują.
Czy faktycznie któryś kolektor może potwierdzić, że płace są słabe i nie rosną wraz z inflacją i podwyżkami płac minimalnych? I czy brakuje pracowników w kolekturach?
Czy faktycznie któryś kolektor może potwierdzić, że płace są słabe i nie rosną wraz z inflacją i podwyżkami płac minimalnych? I czy brakuje pracowników w kolekturach?
- KrainaImago
- Świeżak
- Kontakt:
Ostatnio denerwują mnie sklepy "ŻABKA"...chcę puścić totki a Pani mi mówi o przykro mi ale lotomat nie działa - nie ma internetu
Celem każdej gry jest wygrana. Jeśli nie zależy ci na wygranej, bez sensu jest walczyć.
1 Inni to lubia
To samo w moim mieście, w Żabce jest chyba taka taktyka sprzedających. 3 Żabki wokółKrainaImago pisze: ↑09 lis 2024, 18:18Ostatnio denerwują mnie sklepy "ŻABKA"...chcę puścić totki a Pani mi mówi o przykro mi ale lotomat nie działa - nie ma internetu
Mnie zawsze było coś, od zepsutego komputera po brak internetu po błędy, ale gram online to już się nie denerwuje
-
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Interwencja w sprawie niewygrania w Lotto?

Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl