Moje Gadżety Lotto
UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
-
- Cwaniak
- Kontakt:
Re: Moje Gadżety Lotto
Dzisiaj byłem u rodziców i znalazłem takie piłki "zośki".

Pieniądze dają ci wolność, byś robił ze swoim czasem to, co chcesz.
- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Fajne. Chyba jakaś akcja promocyjna zdrapek wychodzi (może na 20-lecie), bo moje gadżety też były sygnowane logo "zdrapki".
-
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Jakby był jeszcze "Twój Szczęśliwy Numerek" to mogliby rozdawać prezerwatywy z logo tej gry 

Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
- Zdrapek
- Świeżak
- Kontakt:
Czy te wszystkie upominki są ustalane odgórnie przez Lotto czy każda kolektura daje różne?
Nie grasz-nie wygrasz 8-)
- House
- Lottożłop
- Kontakt:
Zależnie od tego co kolektura dostanie od przedstawiciela TS. Co mają i jest wartościowe to wiadomo, dla znajomych wezmą, a jakieś duperele to rozdają przypadkowym ludziom.
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Ostatnio w kolekturze dostałem:
- Podkładkę pod cokolwiek z liczbą 35
- Czapkę z szczęśliwą 7
- Kolejny brelok do kluczy, tym razem z liczbą 46
- Antystresowa piłeczka, ponownie ze szczęśliwą 7
- Podkładkę pod cokolwiek z liczbą 35
- Czapkę z szczęśliwą 7
- Kolejny brelok do kluczy, tym razem z liczbą 46
- Antystresowa piłeczka, ponownie ze szczęśliwą 7
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- Zdrapek
- Świeżak
- Kontakt:
Przychodzę do mojego szczęśliwego punktu (kiosk), podchodzę do lodówki z piciem i patrzę na półki ze zdrapkami. A tak na dole pełno jakiś breloczków (kule i takie gumowe z logiem lotto, zdrapki i EJ), kubki (też lotto, zdrapki i EJ), smyczki z logami chyba wszystkich gier, zwykłe długopisy z nadrukiem lotto i inne duperele. Było tego mnóstwo. Kupuję Pepsi, zdrapki za 25zł, 2xLotto plus i 1xEJ. Nic nie dostałam. 

-
- Cyc
- Kontakt:
Dzień dobry forumowicze. Jestem tu nowy i dziękuję za przyjęcie do grupy.
Ogólnie jestem kolekcjonerem żetonów i numizmatów i poszukuję takiego żetonu.
Czy ktoś z was lub znajomych miałby taki odstąpić lub odsprzedać abym uzupełnił kolekcję. Z tej serii były trzy wersje tzn: z kominarzem, słonik, koniczynka te dwa ogólne posiadam a brakuje mi tego z kominiarzem.
Z góry dziękuję za informację.

Ogólnie jestem kolekcjonerem żetonów i numizmatów i poszukuję takiego żetonu.
Czy ktoś z was lub znajomych miałby taki odstąpić lub odsprzedać abym uzupełnił kolekcję. Z tej serii były trzy wersje tzn: z kominarzem, słonik, koniczynka te dwa ogólne posiadam a brakuje mi tego z kominiarzem.
Z góry dziękuję za informację.

- Filemon
- Lubi chajc
Chyba zima idzie bo dostałem skrobaczkę do szyb 

- Załączniki
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2019:11:29 14:06:48Image taken on:29 lis 2019, 13:06Focus length:3.81 mmShutter speed:1/100 SecF-number:f/2.2ISO speed rating:160Whitebalance:AutoFlash:Flash fired, compulsory flash modeCamera-manufacturer:XiaomiCamera-model:Redmi 4AExposure program:Not definedMetering mode:Center-weighted average
- Filemon
- Lubi chajc
Nowe krówki dają w Lotto 

- Załączniki
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2019:12:21 01:42:40Image taken on:21 gru 2019, 0:42Focus length:3.81 mmShutter speed:1/20 SecF-number:f/2.2ISO speed rating:1000Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fire, compulsory flash modeCamera-manufacturer:XiaomiCamera-model:Redmi 4AExposure program:Not definedMetering mode:Center-weighted average
-
EXIF-Data show/hideOriginal image recording time:2019:12:21 01:41:37Image taken on:21 gru 2019, 0:41Focus length:3.81 mmShutter speed:1/20 SecF-number:f/2.2ISO speed rating:1000Whitebalance:AutoFlash:Flash did not fire, compulsory flash modeCamera-manufacturer:XiaomiCamera-model:Redmi 4AExposure program:Not definedMetering mode:Center-weighted average