tier pisze: ↑02 lip 2022, 19:20
Dostałem info w kolekturze że kupony można rejestrować tylko w dniu zakupu, ktoś może potwierdzić?
REGULAMIN:
Okres Rejestracji Kodów Promocyjnych – okres, podczas którego możliwa jest rejestracja Kodów Promocyjnych, po uprzednim założeniu, aktywowaniu i zalogowaniu do Konta na Stronie Internetowej, trwający od dnia 28 czerwca 2022 r. od godz. 06:30:00 do dnia 4 września 2022 r. do godz. 23:59:59.
Zarejestrowany Uczestnik Loterii dokonuje rejestracji Kodów w dowolnym, dogodnym dla siebie momencie Okresu Rejestracji Kodów.
Dodano po 40 minutach 11 sekundach:
W zeszłym roku wbiłem 6,498 kodów (po kilkaset na każde losowanie)! Nie sądze, żeby TS blokował konto lub dyskwalifikował uczestnika z powodu rejestrowania wielkiej ilości losów, natomiast zdarzało się, że po wpisaniu kilkudziesięciu kodów w krótkim czasie, trzeba było odpowiedzieć na captcha, po czym ponownie można było wbijać kody Loteriady.
W tej edycji na pewno nie będę już się do tego aż tak angażował. Nie mieszkam już w Krakowie i mam też sporo roboty z urządzaniem nowego mieszkania, ale może to moja mordka, bo tutaj też, mimo tego, że jestem zupełnie nowy, sprzedawczyni i kolektorka oferują mi kupony z kodami... mam ich mniej niż 100 i nawet nie chciało mi się jeszcze żadnego wpisywać. Fajnie, tylko że kupon jest 2 razy krótszy niż w zeszłym roku... #eko

Original image recording time:
2022:05:02 15:26:13
Image taken on:
02 maja 2022, 13:26
Flash:
Flash did not fire, compulsory flash mode
Camera-manufacturer:
Apple
Camera-model:
IPhone 12 Pro
Exposure program:
Normal program
Coordinates:
N 50 3 29/ E 19 55 35.74
No i pochwale się... na prawie 6,500 wpisanych kodów, łączna wartość nagród to 0.00PLN!

Prawdziwą nagrodą okazały się jednak te miłe Panie z okolicy (piekarnia, jubiler, kolektura), które z tak wielką przyjemnością odkładały mi te kody, zamiast wyrzucać.
Miłej zabawy i dużych wygranych!