Loteriada 2021
-
- Cyc
- Kontakt:
Re: Loteriada 2021
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Miałem podobnie, aż do tej edycji, więc może warto jeszcze spróbowaćKrZySiEk8964 pisze: ↑16 sie 2021, 6:31Ja sobie dałem już spokój. Wklepywania tego dziadostwa mnóstwo, a korzyści żadnej. Za dużo tych kuponów jest po całej Polsce. Ktoś wygra, bo to oczywiste, ale trafić cokolwiek to trzeba mieć ogromne szczęście. Brałem udział w różnych edycjach i nic. Zero odzewu, nawet z nagrodą najniższego stopnia.

U mnie kolejność była taka: Najpierw informacja o wygranej na adres mailowy, na drugi dzień SMS z informacją o wygranej.
Dodano po 2 godzinach 21 minutach 51 sekundach:
Swoją drogą mam trochę zaległych kodów do zarejestrowania. Próbowałem wczoraj - kody niknęły, próbowałem dziś - kody nadal nikną. Nie wiem czy one gdzieś przepadają czy system to odnotowuje. Widzę, że podobny problem występował wcześniej. Ciekawe czy TS ma o tym wiedzę

- Snooki
- Lubi chajc
- Kontakt:
Oni na prawdę nie umieją zrobić porządnej loterii. Dziś się loguje a tam kody z lotto.pl z wczoraj a z 13.08 i 15.08 brak 

- Filemon
- Lubi chajc
1 Inni to lubia
Ja dzisiaj z jednej kolektury dostałem grubo ponad 500 kuponów. Leżały sobie ogólnodostępne i nikt ich nie chciał brać to ja sobie wziąłem a Pan bardzo się ucieszył, że te kupony sprzątnąłem 

-
- Maniak
- Kontakt:
Kod powinien byc na blankiecie razem z zakładami. Wtedy nie byłoby sytuacji ,ze ktoś nie chce kodu i osoba która nie kupiła dostaje 500kodów.
Tak to granie w loteriade mija się z celem .
Dodano po 12 minutach 51 sekundach:
Ewentualnie po zakupie pytanie o kod i kto chce to dostaje A nie ,ze jest drukowany automatycznie. Szkoda papieru.
Tak to granie w loteriade mija się z celem .
Dodano po 12 minutach 51 sekundach:
Ewentualnie po zakupie pytanie o kod i kto chce to dostaje A nie ,ze jest drukowany automatycznie. Szkoda papieru.

- boobs
- ***MISZCZ ML***
- Kontakt:
Dziś kurier dostarczył przesyłkę z kartą. Wygrałem 6 sierpnia, 24 odebrałem a więc wszystko poszło, jak na TS, zaskakująco sprawnie.
-
- Świeżak
- Kontakt:
Witam a jak jest z paczką zdrapek jeżeli kupie cała paczkę zdrapki to dostanę jeden kupon loteriady? Dobrze to rozumiem że niema wielokrotności kwoty itp?
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Tak. Dostaniesz 1 kupon Loteriady.
Jeżeli chcesz dostać więcej kuponów to musisz podzielić transakcje tak żeby były one wielokrotnością 8 zł.
Pamiętaj, że po każdej takiej transakcji kolektor musi ją zakończyć w systemie.
Jeżeli chcesz dostać więcej kuponów to musisz podzielić transakcje tak żeby były one wielokrotnością 8 zł.
Pamiętaj, że po każdej takiej transakcji kolektor musi ją zakończyć w systemie.
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
-
- Świeżak
- Kontakt:
Ok za dużo zabawy. Wzięli się na sposób aby mniej ludzie rejestrowali kodów xd
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Po tylu edycjach tych Loteriad to ja już się przyzwyczaiłem że to normalna rzecz te upominanie się
. Ja zawsze sam już dodaję na końcu "i loteriadę jak coś to ja zbieram".