Loteriada 2022
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
Re: Loteriada 2022
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
-
- Świeżak
- Kontakt:
Z tego co wyczytałam zauważyłam, że częściej wygrywają ludzie, którzy nie zarejestrowali bardzo dużej ilości kodów. I zaczynam się zastanawiać, czy aby system nie elimune osób z bardzo dużą ilością kodów. Kilka osób pisało, że zarejestrowało tysiące kodów i nic... 

- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
Ja podczas sobotnich zakupów odwiedziłam kilka punktów, we wszystkich poza jednym dostałam po pliku. W ostatnim miejscu wydałam najwięcej, bo ponad 100 na zdrapki, a dostałam 1 kupon loteriady oraz info, że ONA MOŻE MIEĆ KŁOPOTY JEŚLI KTOŚ WKLEPIE DUŻO Z JEJ PUNKTU I COŚ WYGRA, MA TAKĄ INFO WYŚWIETLANA PRZY KAŻDEJ SPRZEDAŻY.
Składalibyście reklamacje-donos?

-
- Świeżak
- Kontakt:
Zastanawiam się , czy system nie eliminuje z automatu osób z dużą ilością kodów
W pierwszych losowaniach blokowało mi jak rejestrowałam kikadziesiąt kodów pod rząd i wyskakiwało , że należy wpisać kod catcha. I z tego co tutaj czytam zauważyłam, że wygrywają ludzie z małą ilością kodów.
Dodano po 2 minutach 43 sekundach:
Myślicie , czy jest sens rejestrować dużą ilość kodów ?

Dodano po 2 minutach 43 sekundach:
Myślicie , czy jest sens rejestrować dużą ilość kodów ?
-
- Świeżak cebula
- Kontakt:
To pytanie to temat rzeka, już lat parę temu o tym dyskutowaliśmy i koniec końców nikt nie znalazł na to poprawnej odpowiedzi, wniosek więc: jak ma wejść, to wejdzie i przy jednym kodzie
.

- Zefirek
- Lubi chajc
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Już o tym pisałam,ale się powtórzę.U mnie w mieście kolektury dostały sms-a dawaniu loteriad tylko tych ,które wynikają ze sprzedanych produktów,a resztę maja niszczyć.Ja wklepuje tylko swoje na razie nic...bazylia pisze: ↑13 sie 2022, 12:51Ja podczas sobotnich zakupów odwiedziłam kilka punktów, we wszystkich poza jednym dostałam po pliku. W ostatnim miejscu wydałam najwięcej, bo ponad 100 na zdrapki, a dostałam 1 kupon loteriady oraz info, że ONA MOŻE MIEĆ KŁOPOTY JEŚLI KTOŚ WKLEPIE DUŻO Z JEJ PUNKTU I COŚ WYGRA, MA TAKĄ INFO WYŚWIETLANA PRZY KAŻDEJ SPRZEDAŻY.![]()
Krakuska - świruska

- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
No, to w moim mieście, co czwarta kolektura dostała tego sms-a najwyraźniejZefirek pisze: ↑13 sie 2022, 14:21Już o tym pisałam,ale się powtórzę.U mnie w mieście kolektury dostały sms-a dawaniu loteriad tylko tych ,które wynikają ze sprzedanych produktów,a resztę maja niszczyć.Ja wklepuje tylko swoje na razie nic...bazylia pisze: ↑13 sie 2022, 12:51Ja podczas sobotnich zakupów odwiedziłam kilka punktów, we wszystkich poza jednym dostałam po pliku. W ostatnim miejscu wydałam najwięcej, bo ponad 100 na zdrapki, a dostałam 1 kupon loteriady oraz info, że ONA MOŻE MIEĆ KŁOPOTY JEŚLI KTOŚ WKLEPIE DUŻO Z JEJ PUNKTU I COŚ WYGRA, MA TAKĄ INFO WYŚWIETLANA PRZY KAŻDEJ SPRZEDAŻY.![]()

Mam sporo do wklepania ale mało motywacji...

-
- Janusz kombinator
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Właściwie niby się zgadza, to moja pierwsza Loteriada z tak mała liczba wpisanych kodów. I pierwsza wygrana. Ale obawiam się, że te dywagacje to efekt Monte Carlo.

- bazylia
- Maniak
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Jeśli już wysyłają takie wytyczne do kolektorów, to co stoi na przeszkodzie żeby blokować nietypowo wielkie ilości wklepane przez jedną osobę systemowo? Następnym razem powinni dać jedną główną; gwizdek i problem multiwklepywaczy zniknie 

-
- Maniak
- Kontakt:
Ostatnio kupowałem 2 razy w punkcie lotto i niestety kodu loteriady nie dostałem. Jaki jest sens w taki sposób to organizować?'
Lepiej gdyby kod był na kuponie z zawartymi zakładami.
Lepiej gdyby kod był na kuponie z zawartymi zakładami.