Zagraniczne gry liczbowe
- KasiaM
- Kosiarka Trójek
- Kontakt:
1 Inni to lubia
Zagraniczne gry liczbowe
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- Marszalek
- Janusz Gry
- Kontakt:
2 Inni to lubia
Re: Zagraniczne gry liczbowe
Posiadam trochę rodzajów blankietów z gier i loterii zagranicznych, dlatego pochwalę się
Pierwsze moje blankiety zagraniczne są z Niemiec (rok 2013). Pamiętam ten zachwyt, kiedy zobaczyłem blankiet do EuroJackpota
Wtedy jeszcze wybierało się 2 z 8 kul, a nie tak jak teraz 2 z 12 
Po kilku latach otrzymałem kolejne blankiety z Niemiec
Dodano po 4 minutach 5 sekundach:
Blankiety ze Szwecji
Dodano po 6 minutach 34 sekundach:
Bośnia i Hercegowina
Szwedzkie wyścigi konne
Wielka Brytania

Pierwsze moje blankiety zagraniczne są z Niemiec (rok 2013). Pamiętam ten zachwyt, kiedy zobaczyłem blankiet do EuroJackpota

Po kilku latach otrzymałem kolejne blankiety z Niemiec
Dodano po 4 minutach 5 sekundach:
Blankiety ze Szwecji
Dodano po 6 minutach 34 sekundach:
Bośnia i Hercegowina
Szwedzkie wyścigi konne
Wielka Brytania
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Telebingo jest fajne, ciekawe ile liczb jest losowane i jak się wygrywa, linia, 4 rogi, "X" ???
- Marszalek
- Janusz Gry
- Kontakt:
- aniawawa
- Maniak
- Kontakt:
Ja już w Stanach wiec oficjalnie mogę zapytać.
Kojarzy ktoś czy tutaj można zagrać w grę a la nasze Keno bądź ML?
Kojarzy ktoś czy tutaj można zagrać w grę a la nasze Keno bądź ML?
- Filemon
- Lubi chajc
1 Inni to lubia
Każdy stan ma swoje oddzielne loterie i jest ich sporo, ogólnokrajowe są PowerBall i Mega Millions.
- aniawawa
- Maniak
- Kontakt:
Przetestowałam parę gier liczbowych i zdrap i nie wierzę, że to powiem, ale w Polsce mamy zdecydowanie lepiej
O ile zdrapki z wyglądu i z zasad w Stanach może i są lepsze, o tyle wygrane już nie. Sprawdziłam nakłady, ilość wygranych i w przypadku niektórych zdrap mamy o wiele, wiele lepiej.
To samo tyczy się gier liczbowych. Jest dużo więcej liczb u nich do skreślenia a co za tym idzie mniejsze szanse. Pada bardzo mało wygranych. Może i maja te swoje powerball, ale w tym i tak nie idzie wygrać
Na jakieś 40 dolcow, miałam zwrot chyba 17. Czekam jeszcze na losowanie dzisiejszego Mega Milionos bo u mnie dopiero po 20 i na jakiś czas stopuje.

O ile zdrapki z wyglądu i z zasad w Stanach może i są lepsze, o tyle wygrane już nie. Sprawdziłam nakłady, ilość wygranych i w przypadku niektórych zdrap mamy o wiele, wiele lepiej.
To samo tyczy się gier liczbowych. Jest dużo więcej liczb u nich do skreślenia a co za tym idzie mniejsze szanse. Pada bardzo mało wygranych. Może i maja te swoje powerball, ale w tym i tak nie idzie wygrać

Na jakieś 40 dolcow, miałam zwrot chyba 17. Czekam jeszcze na losowanie dzisiejszego Mega Milionos bo u mnie dopiero po 20 i na jakiś czas stopuje.
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
No Polska jest tak po środku stawki bo faktycznie wiele innych państw oferuje jeszcze słabsze loterie liczbowe czy zdrapki. Natomiast są takie, chyba Czechy czy Słowacja, gdzie poziom wygranych w zdrapkach jest na dobrym, podobnym poziomie jak u nas 10-12 lat temu.
- aniawawa
- Maniak
- Kontakt:
Kończę swoje pol roku w Stanach. Przetestowałam trochę gier i zdrapek, największe wygrane to 100 dolców, wpadło tez sporo 50. W grach liczbowych wpadły jedynie zwroty w formie kolejnych kuponów.
Mogę śmiało stwierdzić, ze pod względem tabelki i wygranych jest u Nas dużo, ale to duzooooo lepiej (doceńmy)
U nich na plus fajne i różnorodne zdrapy (testowałam w stanie Waszyngton, Oregon) i automaty w których można od razu wymienić wygrana zdrapkę na inna i płacić karta.
Kanada podobnie.
Mogę śmiało stwierdzić, ze pod względem tabelki i wygranych jest u Nas dużo, ale to duzooooo lepiej (doceńmy)
U nich na plus fajne i różnorodne zdrapy (testowałam w stanie Waszyngton, Oregon) i automaty w których można od razu wymienić wygrana zdrapkę na inna i płacić karta.
Kanada podobnie.
- Marszalek
- Janusz Gry
- Kontakt:
Wróciłem z wycieczki ze Stanów (głównie Kalifornia) więc nie mogłem nie wziąć blankietów
Zakupiłem również symbolicznie dwie zdrapki i jeden kupon Powerball
Oczywiście nic nie trafione, więc trafiają do kolekcji.
PS. Zdrapki mają rewelacyjną warstwę ścieralną.

Zakupiłem również symbolicznie dwie zdrapki i jeden kupon Powerball

PS. Zdrapki mają rewelacyjną warstwę ścieralną.