Lotteria Świąteczna 2022
- Filemon
- Lubi chajc
Lotteria Świąteczna 2022
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Re: Lotteria Świąteczna 2022
Sprawdzałem regulamin ale nie za bardzo rozumiem, w jaki sposób wygrywa się 100zł?
- czy tak jak w "wygrywamy" że trzeba było trafić na otwartą bramką czasową by zdobyć nagrodę
- 100zł odgórnie jest lub nie jest przypisane do kodu?
- czy tak jak w "wygrywamy" że trzeba było trafić na otwartą bramką czasową by zdobyć nagrodę
- 100zł odgórnie jest lub nie jest przypisane do kodu?
- Nutaharion
- Moderator
- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
22 listopada 2022 r. odbywa się losowanie Kodów Promocyjnych do których zostają przypisane nagrody V stopnia
Jeżeli uważasz, że robię kawał dobrej roboty to możesz postawić mi wirtualną kawę na: https://buycoffee.to/jakazdrapka (。◕‿‿◕。)
- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
3 Inni to lubia
To warto spróbować, chyba szybciej trafię tą stówę niż cokolwiek z dużego lotka 

- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Jak sie dostaje ten kupon promocyjny? Tak jak loteriadę na osobnym?
Ale kolektorzy wala w h....aaa w dwóch kolekturach dzisiaj zakup po 15 zł z Lotto i w żadnym nie dostałem kuponu loteryjnego
Ale kolektorzy wala w h....aaa w dwóch kolekturach dzisiaj zakup po 15 zł z Lotto i w żadnym nie dostałem kuponu loteryjnego

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- Michalrsko
- Mistrz 4/5
- Kontakt:
Razem z kuponem więc nie mogli Ci go zabrać 

A big dream to travel far...
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Dobra, juz wiem o co kaman, tak to jest jak sie czyta za szybko bez zrozumienia

Bo kupon loteryjny kod dostaje się za zakup np 2x Lotto lub 2x Lotto z plusem i wtedy obejmuje nas promocja a ja dzisiaj zakupiłem raz lotto z Plusem za 4 zł i Mini Lotto. Wiec dlatego nie dostałem.

Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

- Filemon
- Lubi chajc
Nie trzeba brać dwóch zakładów lotto, tylko za minimum 6 złotych
- Snooki
- Lubi chajc
- Kontakt:
Ja wczoraj kupiłam świąteczny kalendarz i jeden zakład lotto z plusem i kupon był dołączony do kuponu więc nie trzeba 2 zakładów.Krzysiek pisze: ↑24 lis 2022, 23:41Dobra, juz wiem o co kaman, tak to jest jak sie czyta za szybko bez zrozumienia![]()
Bo kupon loteryjny kod dostaje się za zakup np 2x Lotto lub 2x Lotto z plusem i wtedy obejmuje nas promocja a ja dzisiaj zakupiłem raz lotto z Plusem za 4 zł i Mini Lotto. Wiec dlatego nie dostałem.![]()
Dodano po 1 minucie 55 sekundach:
Raczej nie zawsze jest z kuponem bo co jak kupisz najpierw jeden zakład lotto z plusem kupon się wydrukuje i wtedy dokupisz zdrapkę to los drukuje się oddzielnie.
- Zefirek
- Lubi chajc
- Kontakt: