WinTo problemy/promocje/uwagi
- Krzysiek
- Moderator
- Kontakt:
Re: WinTo problemy/promocje/uwagi
Przejrzałeś już 15 postow, aby zobaczyć więcej . Zaloguj
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz 

-
- Maniak
- Kontakt:
Też się zaniepokoiłem, bo dotychczas wymieniałem na 5 zł oraz 10 zł, a teraz taka możliwość zniknęła. Zniknęła także możliwość wymiany na 20 zł, ale widzę, że rzeczywiście pojawiła się ponownie, lecz zwiększyli wymaganą liczbę punktów (z 4950 pkt. do 5000 pkt.). Pojawiła się też opcja wymiany na 50 zł, do której potrzebnych jest 12500 pkt. Po raz pierwszy chyba oba dostępne progi są tak samo korzystne co do wymiany. 12500 pkt. stanowi dokładnie 50 zł względem opcji wymiany na 20 zł.
Systemy do gier Lotto z gwarancjami: lotto12.pl
-
- Lubi chajc
- Kontakt:
@new - Tez to zauważyłem jak przekroczyłem liczbe punktów potrzebna do wymiany na 5zl bo zbierałem do 10zł ale to juz chyba z miesiąc temu... no nic pozostaje wymieniać na zakłady multi po 650pkt
Natomiast pochwale się, że na urodziny rzeczywiście dostałem od WinTo - 500pkt gratis
Natomiast pochwale się, że na urodziny rzeczywiście dostałem od WinTo - 500pkt gratis

- grzybek
- Lottożłop
- Kontakt:
Odkąd podnieśli "cenę" kuponu to ja na razie już tylko zbieram punkty. Czekam aż znów obniża i nakupie na zapas lub przy 20000pkt wymienię na 8 eurokotów na jedno losowanie, może wtedy chociaż na jednym coś wygram.