WinTo problemy/promocje/uwagi

UWAGA
Twój limit przeglądania postów to 5 aby zobaczyć więcej musisz zalogować się.
ReonFreon
Janusz kombinator
Kontakt:

Re: WinTo problemy/promocje/uwagi

Post autor: ReonFreon » 17 lut 2025, 22:53

Rzeczywiście wszystko co należy do produktów Lotto zwiększyło cenę o 150. Wymiany na vouchery czy kody podarunkowe jednak bez zmian.

Janek35m
Cyc
Kontakt:

Post autor: Janek35m » 18 lut 2025, 17:54

Faktycznie EuroJackpot też wzrosło z 2500 punktów do 2650 i inne gry też . Pazerność bez granic reasumując. Jakby mieli mało . Niebawem wzrośnie do 3000 pewnie . Mogła by wejść nowa gra zamiast kaskady , ogólno europejska jak np. Euro milionos lub coś takiego . Tylko te ceny mamy kosmiczne nie proporcjonalne do zarobków drożej niż Niemcy . My mamy dodatkowe podatki nie tylko w grach . Cóż i tak zagram , bo inaczej szansy brak . Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Krzysiek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Krzysiek » 18 lut 2025, 17:57

Euromilions to pewnie będzie dużo droższy u nas niż na zachodzie. Tak jak ej. TS jest pazerny....
Magister, Inżynier, Doktor Habilitowany, Profesor wszystkich Profesorów, Noblista a nawet Ksiądz :mrgreen:

Awatar użytkownika
grzybek
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: grzybek » 18 lut 2025, 19:31

Pytanie czy potrzebna nam tutaj kolejna gra? Nie uważacie że za dużo już tego jest? :P

voytek
Lubi chajc
Kontakt:

Post autor: voytek » 18 lut 2025, 22:33

grzybek pisze:
18 lut 2025, 19:31
Pytanie czy potrzebna nam tutaj kolejna gra? Nie uważacie że za dużo już tego jest? :P
Ja mam podobne zdanie - za dużo kombinują - osobiście zlikwidowałbym już Kaskadę oraz przywrócił multi do jednego losowania dziennie.

A wracając do WinTo promowanie zadań tez już zmniejszyli - już nie po 100 pkt za kupienie czegoś za 2-5zl a po 4 pkt , po 10 czy 50pkt i dopiero przy zakupie za min. 20zł. I po co te poziomy skoro nic z nich nie wynika? powinna być premia punktowa za osiągniecie kolejnego np. co 5 czy 10 poziomu

Awatar użytkownika
grzybek
Lottożłop
Kontakt:

Post autor: grzybek » 18 lut 2025, 22:43

voytek pisze:
18 lut 2025, 22:33
grzybek pisze:
18 lut 2025, 19:31
Ja mam podobne zdanie - za dużo kombinują - osobiście zlikwidowałbym już Kaskadę oraz przywrócił multi do jednego losowania dziennie.

A wracając do WinTo promowanie zadań tez już zmniejszyli - już nie po 100 pkt za kupienie czegoś za 2-5zl a po 4 pkt , po 10 czy 50pkt i dopiero przy zakupie za min. 20zł. I po co te poziomy skoro nic z nich nie wynika? powinna być premia punktowa za osiągniecie kolejnego np. co 5 czy 10 poziomu
jesli chodzi o zadania w winto to w zasadzie ograniczam się do premiery zdrapki no i czasem jak jest żeby zagrać w mini czy keno za niewygórowaną cenę, resztę zadań olewam. W zasadzie nie ma dla mnie znaczenia ile punktów zdobywam czy ile co kosztuje bo finalnie jest to zawsze jakiś gratisowy kupon. Nie ma co za dużo się zagłębiać czy analizować opłacalności tej aplikacji zważywszy własnie że i tak wychodzimy na tym do przodu. Przed aplikacją nic nam się nie zwracało za zakupy ;)

Franky
Cyc
Kontakt:

Post autor: Franky » 18 mar 2025, 22:40

Czy tylko u mnie znikły dzisiaj doładowania 5,10 i 20 pln, czy wycofali się z nich ?

fryzurci
Cyc
Kontakt:

Post autor: fryzurci » 19 mar 2025, 8:57

Franky pisze:
18 mar 2025, 22:40
Czy tylko u mnie znikły dzisiaj doładowania 5,10 i 20 pln, czy wycofali się z nich ?

U mnie również brak (a szkoda, ponieważ brakło mi tylko kilku punktów do doładowania 20 zł).
Najpierw zniknął za 5 później za 10 następnie 20.

Korzystam z wintoo od niedawna, ale gdzieś już widziałem wątek na tym forum i było tam coś o tym, że oni rzucają określoną ilość takich bonów, ludzie chyba wybrali i możliwe, że dodadzą za jakiś czas. Choć może i nieszybko, ponieważ pododawali jakieś bony podarunkowe i pewnie na tym na zasadzie współprac trzepią kasę (tzn. pewnie za darmo dają te firmy totalizatorowi w ramach reklamy), chociaż w sumie takie doładowanie kasy również gracz przepuści na kolejne gry. xD
Więc koniec końców fajnie to lotto sobie wymyśliło, ponieważ mają bez kosztowy system dodatkowego uzależniania gracza.

Franky
Cyc
Kontakt:

Post autor: Franky » 19 mar 2025, 9:12

No cóż w takim razie poczekam, punkty jeszcze mi nie wygasają więc poczekam może przywrócą, ewentualnie zawsze można wymienić na kupony do odbioru w punkcie, ale wychodzą nieco drożej niż voucher na 20 PLN.
Co do tych nagród to raczej za darmo ich nie dostają, ale zapewne płacą sporo mniej bo to zakup hurtowy.
Pozdro ;-)

Adaś
Janusz kombinator
Kontakt:

Post autor: Adaś » 19 mar 2025, 13:08

Samo to że zwiększają liczbę punktów za którą można nabyć np mini lotto to chamska zagrywka, było 400, zmienili na 550, jak ktoś zbiera to zaraz się okaże że te punkty może sobie wsadzić.... wiadomo gdzie

ODPOWIEDZ